Avatar billede zhandia Nybegynder
07. februar 2011 - 15:00 Der er 1 løsning

AMD Radeon HD 6670 OEM

Har luret på om det er muligt at finde en sammenligning på dette grafikkort, som er i et medionsystem. Der er ingen info på benchmark omkring det. Nogen der har noget info / viden til hvad det kan sammenlignes med

Det eneste jeg sådan kunne finde var det her:

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units

http://news.softpedia.com/news/AMD-Quietly-Releases-the-Radeon-HD-6670-and-HD-6570-Turks-Based-GPUs-182659.shtml

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/amd-radeon-hd-6000/hd-6670/Pages/amd-radeon-hd-6670-overview.aspx


Håber der er nogen som kan hjælpe og på forhånd tak da :-)
Avatar billede auiken Nybegynder
09. februar 2011 - 21:55 #1
Da jeg selv har været på udkig efter en ny stationær har jeg også denne Medion på sigtekornet. Aldi-serien får jo efterhånden nogle ok anmeldelser hvilket ikke gør priserne mindre attraktive. Jeg formoder at du allerede har læst Alt om Data's anmeldelse af computere, men for andre interesserede er linket her: http://www.altomdata.dk/billig-computer-med-nyeste-teknologi-et-meget-positivt-bekendtskab

Umiddelbart kan jeg læse mig frem til at HD 6670 kortet kan sidestilles med HD 4470 og HD 5670. I forhold til 5670 har 6670'eren en taktfrekvens der er 25 MHz højere (800 MHz), 148 ekstra GigaFLOPS (768 GFLOPS) og 80 ekstra Stream Processing Units (480 SPU).

Til sammenligning hertil er 4770'eren et DX 10 kort, men yder mere jf. denne liste http://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php. Om dette skyldes at kortet har flere GFLOPS end både 5670 og 6670 kan jeg ikke svare på, men det ville selvfølgelig tyde på et positivt resultat for 6670'eren. Kortet kan dog ikke køre SLI hvilket nok trækker en smule ned.

Mit bud er dog at kortet kommer til at præstere mindre end et Radeon HD 5770 yder, hvilket har fået mig til at se hvad man skulle give for dele til en selvbyg (Bundkort, Intel I5-2400 cpu og Radeon 5770 grafikkort) og sådan et sæt kan samles til ca. kr. 3.500.

Siden der dog ikke findes nogle benchmarks til 6670 kortet endnu er det selvfølgelig stadig lidt usikkert at drage en konklusion, men hvis man er ude efter en acceptabel spil-pc til en billig pris så er Medion'en en god start.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



IT-JOB

Unik System Design A/S

Head of Internal IT

Danmarks Meteorologiske Institut

IT-operatør søges til DMI

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Testmanager til Partsrepræsentation

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Udbudsjurist til Danmarks største IT-udbud

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Rådgivende informationsarkitekter med strategisk fokus