Avatar billede Helle_b Nybegynder
15. november 2010 - 15:55

Partner indenfor salg søges

Jeg er ejer af et  er et mindre webbureau i København som samarbejder med programmører og er reseller på et af markedets bedste CM System samt nyhedssystem.

Jeg leder efter en virksomhed eller person som vil indgå i samarbejde omkring salg af webdesign, webshops, grafisk design, CMS og SEO i hele landet.

De sidste 4 år har jeg levet fuldtid af min enkeltmands virksomhed, dog mest som underleverandør til andre webbureauer. Jeg er nu kommet dertil, at jeg gerne vil satse lidt større og forsøge at udvide min foretning.

Har du/I lyst til at være en del af en ekspanderende forretning med gode indtjeningsmuligheder, og vil du/I gerne indgå i et partnerskab hører jeg meget gerne fra dig/jer, så kan vi måske finde ud af noget sammen.

Med venlig hilsen
Helle
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester