Avatar billede daphne Novice
02. august 2010 - 15:46 Der er 1 løsning

Sonim XP3-mobil tlf..

Min mand er håndværker, og er på udkig efter en arbejstelefon, der kan måle sig med Nokia's 5140i, som desværre er udgået af sortiment.

Det nærmeste han kan komme det er en Sonim Xp3, MEN han kan også sagtens købe den via nettet, men vil ikke købe noget, før han har haft mulighed for at afprøve den?

Jeg har idag været forbi Telekæden i Glostrup og Telenor i Glostrup Centret, men ingen af dem har en fysisk demo-model af denne telefon.

Håber meget, at nogen af jer kan hjælpe.. en forretning hvor det er muligt at få demonstreret en sådan telefon - gerne i nærheden af Albertslund, men er også villig til at køre lidt længere, hvis det er muligt at få en demo af telefonen (Sjælland)

På forhånd tak for hjælpen.


Med venlige hilsner
Gitte Daphne
Avatar billede daphne Novice
17. november 2010 - 09:13 #1
Lukkes pga. manglende besvarelser.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester