Avatar billede kestr Nybegynder
29. oktober 2009 - 20:05

Problemer med Nokia Wireless Presenter

Hejsa

Jeg har et problem.. Når jeg forsøger at tilslutte min mobil til min PC vha. bluetooth, for at bruge Nokia Wireless Presenter får jeg et problem..

På telefonen viser den kun "Desktop" på programlisten, dette på trods af, at der under applications på PC'en er sat hak ved Powerpoint - og også ved Desktop, Winamp og Mediaplayer..

Jeg har et powerpoint show åbent, og der er noter til de enkelte Dias, så det burde virke, og ved at det har virket på min gamle pc.. Jeg har lige hentet og installeret den nyeste version af wireless presenter til Nokia 6300 på min PC, men kan ikke lige se nogen steder hvor jeg evt. kan finde en ny version der kan installeres på selve telefonen, hvis det er det der skal til...

Håber at nogen kan hjælpe mig, da jeg skal holde noget foredrag i næste uge (uge 45 / 2009)..

/Kenneth
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester