Avatar billede infelix Nybegynder
06. oktober 2008 - 10:33 Der er 1 kommentar

Autofilter i VB der udregner total værdien i 4 forskellig steder!

Hej alle,

jeg har et spørgsmål vedr. muligheden for at bruge VB istedet for Autofilter i Excel og på denne måde også regne den totale værdige i 4 forskellige koloner med de sorterede data!!

Altså, jeg har et regneark der hedder "2008" og derinde har jeg tal og tekst værider! Hele række 1 indholder overskrifter til de forskellige koloner helt frem fra "A" til "DF!! dette betyder så at alle de værdier som jeg buger er dokumenteret fra række 2 til ca.4000!!

I kolonne "R" vil jeg gerne vise alle de data der har noget at gøre med ordet "Cost", altså når jeg bruger Autofilter så vælger jeg bare "contains = Cost"!! Derefter skal kolonne "V" være lige med "T", i autofilter plejer jeg at vælge "equals = T"!

Og på denne måde bliver der sorteret i mit regneark og mine tal, og derefter kan jeg finde den totale værdi i hver enkelt kolonne (DC,DD,DE og DF).

Til sidst vælger jeg det produkt jeg gerne vil se den totale værdier fra, og dette gøres i kolonne "S" og her er er fire produkt kategorier: "A" , "B + C" , "D" , "E"

Så det jeg tænker på er, om det her kan gøres meget nemmere og hurtigere med VB?!? Fordi nu skal jeg mange gange ind og sortere i de forskellige kolonner manuel!!

Håber I kan hjælpe, på forhånd tak...
Avatar billede infelix Nybegynder
07. oktober 2008 - 08:48 #1
Virkelig ikke nogen der har et forslag?!?:(
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
Kurser inden for grundlæggende programmering

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester