Avatar billede fofferdk Nybegynder
18. juni 2008 - 17:08

Raid driver = computer kan ikke starte op

En af mine venner er flittig 'spørger' herinde, og med stor tilfredshed. Så jeg tænkte jeg ville gøre det samme nu når jeg er kommet i lidt vanskeligheder.

Jeg har formateret min computer for et par dage siden, da den kørte lidt trægt. Men jeg syntes ikke den kørte optimalt efter formateringen. Mine diske er SATA diske som kører raid 0 (mener jeg). Jeg prøvede så at hente denne install fra nvidia http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.17.html, men efter jeg har installeret den kan min computer nu ikke starte op. Den genstarter med det samme den skal til at loade styresystemet. Jeg har prøvet og starte den op i safemode, men det er nogo, der gør den det samme. Jeg håber meget i kan hjælpe mig med dette. Jeg vil selvfølgelig helst undgå endnu en formatering.


Hilsen
Christoffer
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester