Avatar billede jpi Mester
09. december 2006 - 19:07 Der er 1 løsning

Wizardcontrol og validatecontroller

Jeg har en wizard-control, og i de forskellige steps er der forskellige validate-controller.

Hvordan får man validate-controllerne til kun at virke hvis man trykker fremad i wizarden men ikke tilbage.

Hvis man i step 1 har lavet et valg, som man ikke kan forene med et andet valg man skal træffe i step 2 kan man ikke gå tilbage til step 1, hvis man har sørget for at valget i step 2 var obligatorisk.

Lidt mere konkret: I step 1 vælger man en dato. I step 2 vælger man et sted. Hvis det sted man vil hen ikke er muligt for den givne dato skal man tilbage til step 1 og vælge en ny dato. For at være sikker på at man ikke sproinger videre til step 3 uden at vælge et sted er der sat en validator på step 2 der validerer at man har valgt et sted for at kunne komme videre til step 3. Men denne validator forhindrer nu at man kan komme tilbage til step 1 uden at have valgt et sted.


SDpørgsmålet er så: Hvordan får man validate-controllerne til kun at virke hvis man trykker fremad i wizarden men ikke tilbage, eller tilbageknappen til ikke at starte validering ?

Håber det er forståeligt... ;-)
Avatar billede jpi Mester
09. december 2006 - 20:51 #1
Glem spørgsmålet. HVis du trykker på tilbageknapperne så virker det, men hvis du bruger side-bar virker det ikke. Det er godt nok med tilbageknapperne.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester