Avatar billede ameq Nybegynder
29. august 2006 - 13:14 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Assembliy og GAC

Hej
Jeg er lidt usikker på hvordan GAC'en virker, når jeg har installet min dll fil i GAB'en som en Strong Named Assemblies...
Når jeg så vil brug den, skal jeg så stadig væk havde dll filne med i mit program (så den ligger i en bin mappe) eller kan den godt tage dll filne fra GAC'en?
Avatar billede flashit Nybegynder
29. august 2006 - 23:30 #1
Så vidt jeg ved så er de filer som er i GAC tilgænglige for alle webs på serveren.
Men hvis man ikke har sin egen server så får man vel ikke lov til at installere sin dll i GAC'en på serveren, og bliver derfor nød til at have en dll'en liggende i bin folderen, med en referance til den.

se her:
http://www.kursusmaterialer.dk/ASP.NET_III/Udrulning/af_web-applikation.aspx

Den globale assembly cache er en speciel folder på serveren, hvor man kan opbevare komponenter, der så kan bruges af alle applikationer på serveren. Man kan installere en komponent i GAC med kommandoen:
Avatar billede snepnet Nybegynder
30. august 2006 - 00:40 #2
Du refererer en assembly som du plejer... Hvis den ligger i GAC'en, bliver den taget derfra når du kører applikationen.... Der er en prober der forsøger at finde de assemblies du refererer, og har en refereret assembly et stærkt navn, kigger proberen i GAC'en først.
Mvh
Avatar billede ameq Nybegynder
31. august 2006 - 19:20 #3
okey snepnet, kommer du med et svar?
Avatar billede snepnet Nybegynder
03. september 2006 - 23:38 #4
Kommer her - og jeg deler gerne.
Mvh
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester