Avatar billede christian8420 Nybegynder
15. maj 2003 - 10:13 Der er 5 kommentarer og
1 løsning

Generer kalender event via almindeligt mail.

Fra et planlægningssystem fremsendes en mail til en (eller flere) personer, som ved at klikke på en emailadresse i mailen accepterer at deltage i et møde.
Så vidt så godt !

Samtidig skal der så oprettes en event i personens egen outlook-kalender.
Er der nogen, der har et bud på, hvordan det sidste kan lade sig gøre ?
Avatar billede tlaursen Nybegynder
15. maj 2003 - 10:22 #1
Ikke uden noget programering. Der er jo lavet noget så det virker. Man kan jo indkalde til et møde inde fra Outlook, som modtageren skal acceptere og det bookes i kalenderen. Hvis outlook kan gøre det, kan det jo også programeres i noget andet. Men da jeg ikke er programmør, kommer der ikke en løsning fra mig.
Avatar billede mile Juniormester
15. maj 2003 - 11:58 #2
Kunne I fra dette system ikke komme til at vedhæfte en icalendar fil, der understøttes af de fleste pc´ere. Ved at acceptere eventen i selve icalendaren, så bookes det i modtagerens kalender.
Avatar billede mile Juniormester
15. maj 2003 - 11:59 #3
Filformat =  .ics
Avatar billede kedde65 Praktikant
21. maj 2003 - 23:32 #4
Hvis det er muligt at skrive en eller anden form for kode i jeres planlægnings system, så vil jeg anbefale at i laver noget kode der sender en møde indkaldelse istedet. Hvad er det for værktøj i bruger?

VH CK
Avatar billede christian8420 Nybegynder
22. maj 2003 - 09:26 #5
Jeg tror nu på, at vejen frem vil være at generere en ics-fil, og jeg har været inde og se på standarden på denne adresse http://xml.resource.org/public/rfc/html/rfc2445.html
men det er jo en længere sag at decifrere, så jeg vil lige spørge om I kender til en bedre beskrivelse eller måske et kodeeksempel ?
For vi kan sagten genere kode (vi arbejder i ASP, VB m.v.)
Avatar billede christian8420 Nybegynder
21. oktober 2003 - 09:10 #6
Jeg lukker spørgsmålet
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester