Prøv Microsoft Home Server i RC1

Går du og overvejer en lille central backup og lagringsserver til hjemmet, så har du nu mulighed for at prøve Microsoft Home Server i en næsten klar beta-udgave. Læs mere og hent den her.

Har du først én gang oplevet et nedbrud, indbrud eller sammenbrud, som har ført til alvorlige datatab, så er du forhåbentligt begyndt at tage backup.

Men efterhånden som man har flere maskiner, flere diske og flere gigabyte af data, så kan det være en møjsommelig affære at sikre, at alt er sikkert opbevaret.

Men med Microsoft Home Server vil Redmond-giganten gøre den opgave helt simpel. PC World havde i marts 2007 mulighed for at se nærmere på en tidlig version af Home Server - hvor vi var tilpas imponerede over både funktioner og brugervenlighed. Den artikel, inklusiv screenshots, finder du lige her.

Prøv den næsten færdig – og gratis

Når Home Server om kort tid lander, så bliver det i langt de fleste udgaver i færdigsamlede systemer fra blandt andet Medion og HP. Du vil dog også kunne købe softwaren i løs vægt, hvis du skulle have ældre hardware og et par store diske stående og kede sig.

Alt tyder dog på at der også bliver en 120 dages gratis prøveversion af det endelige produkt, sådan at du lige kan teste vandet før du hopper i.

Indtil lanceringen, som endnu ikke er datolagt selvom produktet er sendt i produktion, kan du i stedet muntre dig med en næsten endelig version af Microsoft Home Server.

Versionen som lyder navnet RC1, eller Release Candidate 1, antyder, at der ikke er længe til, at Microsoft for alvor er klar til at overtage dit hjem.

Du kan ansøge om at deltage i RC1-testen her (kræver registrering). Du kan også følge med på den officielle, og rimeligt kedelige, Microsoft Home Server blog her (engelsk).




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere