Den perfekte putter

Med hjælp fra elektroniske dimser kan du snart banke golf-stjernerne Thomas Bjørn og Tiger Woods.

Caddien kommer til at svede endnu mere fremover, når han skal slæbe golfudstyr hen over greenen. For der kommer stadig flere elektroniske dimser, som kan bruges til at forbedre ens golfsspil.

Senest er DiXX Blu Digital Instructor dukket op. Det er en putter udstyret med en lille LCD-skærm, der bruges til at sigte.

Golfspilleren justerer sin kropsholdning og putteren, og på LCD-skærmen vises en lille rød prik. Når spilleren står i en korrekt position og holder rigtigt på putteren, flytter den røde prik sig ind midt på LCD-skærmen, og herefter skifter den farve til grøn. Og så gælder det bare om at skyde golfbolden i hul.

DiXX Blu Digital Instructor er også i stand til at indsamle information om golfspillerens slag, og det gælder alt lige fra hastighed, til med hvilken vinkel golfkuglen blev ramt.

Putteren sættes til salg senere på måneden i Japan, og den koster 98.000 yen, cirka 4.900 kroner.

DiXX Blu Digital Instructor er i øvrigt langt fra den første elektroniske dims, som skal hjælpe golfspillere med at forbedre deres spil. I april omtalte vi den avancerede BallFinder Scout, der er i stand til at spotte kugler, som er forsvundet.

Den lille gadget kan skanne det område, hvor bolden sidst blev set flyve hen, og hvis blot hvis blot en procent af bolden er synlig, identificerer BallFinder Scout kuglen.

Læs mere om BallFinder Scout her.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere