Greenpeace sviner Apple til

Apple beskyldes for at svine med miljøet, og det har fået Greenpeace til at svine Apple til. Det sker på en webside, der plagierer Apples officielle.

I en rapport fra Greenpeace beskyldes Apple for at miljøforurene, og miljøforkæmperne er så sure på topchefen Steve Job og co., at de har oprettet en webside for at hænge Apple ud.

Websiden har plagieret designet fra Apples officielle webside, men man finder ikke noget information om iPod og iTunes, og i stedet støder man mindre flatterende ord som iTox og iWaste.

Greenpeace skriver på sin webside, at Apple forsøger at være markedsførende, når det gælder innovation og design, mens det halter gevaldigt, når det gælder omtanken for miljøet. Websiden er ledsaget af billeder af triste og beskidte børn, der befinder sig i en kæmpe dynge elektronikskrot og holder Apples produkter frem.

Mens Apple får kritik af Greenpeace, så uddeles der ros til HP og Dell, som ifølge Greenpeace har lovet fremover at passe bedre på miljøet, når de fremstiller elektroniske produkter.

Du kan se Greenpeaces webside her.

Ifølge Mediamac.dk har Greenpeace fået kritik for sin rapport om Apples miljøforurening. Rapporten kaldes useriøs, og ifølge websiden skulle Apples produkter leve op til miljøkravene i EU.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere