Ville dræbe hund online

Som en del af et reklamekursus gik en amerikansk studerende til yderlighederne. Han truede med at slå en hund ihjel online, og så kan det nok være, at hans webside fik opmærksomhed.

En 19-årig amerikansk studerende brugte kontroversielle midler, da han skulle bestå et reklamekursus på Virginia Commonwealth University.

Opgaven gik ud på, at de studerende på kurset skulle skabe opmærksomhed omkring en 6-årig hund ved navn Oscar. Her fik den 19-årige den idé at oprette en profil på MySpace.com, hvor han truede med at slå hunden ihjel.

Og så kan det nok være, at hunden – og ikke mindst den studerende – fik al den opmærksomhed, de kunne tænke sig. Ifølge Nbc12.com fik dyrerettighedsforkæmpere øje på websiden og anmeldte den til politiet, og en undersøgelse blev sat i gang.

Den afslørede, at det var den 19-årige, som stod bag reklamestuntet, og han risikerer nu at blive smidt ud af universitetet. Det skyldes, at han har forbrudt sig mod universitetets æreskodeks, og at de studerende på ingen måde måtte påføre hunden skade eller true med det.

Måske var det den stærkt kontroversielle webside, Savetoby.com, som inspirerede den studerende. Her truede websidens ejer med at slå sin egen kanin ihjel, hvis ikke der blev indbetalt flere tusinde kroner på hans konto.

Overraskende nok begyndte pengene at strømme ind, samtidig med at dyrerettighedsforkæmpere gik amok og krævede websiden lukket. Det hele udviklede sig til noget af et reklamestunt, og websiden begyndte at sælge T-shirts og krus med overskriften "Save Toby".

Så vidt vides er der ikke sket kaninen eller hunden Oscar noget.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere