Keywords fortsætter som plug-in

Det vil i fremtiden kræve et plug-in at anvende de såkaldte internet keywords. Keyword Danmark forventer, at endnu flere vil bruge keywords, selvom det nu ikke længere er en indbygget funktion i Internet Explorer.

Keyword Danmark lovede i midten af maj, at de såkaldte keywords fortsat ville virke efter 31. juni, hvor Microsoft ikke længere understøtter det alternative navnesystem i Internet Explorer. Nu kan man hos Keyword Danmark og dets partnere hente det plug-in, der i fremtiden kræves, for at webbrowseren kan understøtte keywords.

Plug-in'et er udviklet af Bithouse Aps i samarbejde med Keyword Danmark, hvor man fortsat har tillid til keywords? fremtid, selvom funktionaliteten ikke længere er en indbygget del af Internet Explorer.

? Vi forventer at være oppe på det samme niveau om to til tre måneder. Og vi forventer at få væsentligt flere, der bruger systemet, end der var før, siger markedschef Rasmus Steengaard fra Keyword Danmark.

Amerikanske Realnames, der indtil 13. maj administrerede keywords, valgte at erklære virksomheden konkurs, efter Microsoft meddelte, at man ikke længere ønskede at understøtte Realnames' produkt.

I Danmark fortsatte Keyword Danmark med at sælge keyword-produktet, selvom det nu ikke længere var Realnames' keywords, men derimod keywords med en på det tidspunkt uvis fremtid.

? Da Realnames lukkede, sagde vi, at vi har teknikken, så derfor kører vi videre, siger Rasmus Steengaard.

Keyword Danmark holdt i lang tid kortene ind til kroppen omkring, hvilke konkrete planer, man havde for at fortsætte forretningen efter Realnames' lukning. Løsningen har nu vist sig at være et plug-in.

Det betyder, at det i fremtiden ikke længere er samtlige internetbrugere med en nyere version af Internet Explorer, der automatisk kan bruge keywords. Tjenesten vil kun fungere for dem, der vælger at hente et plug-in til deres browser.

Den nyfødte tjeneste er således ikke længere afhængig af Microsoft for at overleve, men derimod afhænger succesen af, om internetbrugerne tager den alternative navnedatabase til sig og vælger at downloade og installere det krævede plug-in.



Vil du vide mere om keywords?

NewsScanner overvåger 300+ medier

Prøv gratis i 30 dage.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere