Keyword-salg fortsætter trods lukning

I USA har Realnames stoppet salget af keywords, men selvom Keywords Danmark ikke kan forklare, hvordan keywords-tjenesten kan fortsætte, så forsøger virksomheden fortsat at sælge produktet til danske virksomheder.

Den danske agent for de såkaldte keywords fortsætter salget på trods af, at det amerikanske selskab Realnames, der står bag keywords, har fyret samtlige medarbejdere og stoppet for salget. Efter 30. juni i år vil keywords ikke længere virke i Internet Explorer, da Microsoft har opsagt den aftale med Realnames, som var grundlaget for funktionaliteten.

Keyword Danmark meddeler på sin hjemmeside og overfor de kilder, Computerworld Online har talt med, at funktionaliteten vil fortsætte uden dog at specificere hvor længe, eller om det vil virke i Internet Explorer uden brug af et plug-in.

? Realnames lukker, men selve funktionaliteten fortsætter. Hvordan kan jeg ikke udtale mig om på nuværende tidspunkt. Vore kunders penge er ikke spildt, for vi har oplysninger, der gør, at vi ved, at keywords fungerer efter 30. juni, siger Rasmus Steengaard, markedschef hos Keyword Danmark til avisen Computerworld.

Det er altså disse endnu ikke offentliggjorte oplysninger, der gør, at Rasmus Steengaard og Keyword Danmark udtaler sig stik imod den pressemeddelelse, som Realnames har udsendt, hvor det fremgår, at ?keywords vil fortsætte med at virke i Microsoft Internet Explorer indtil 30. juni 2002, hvorefter servicen ikke længere vil være tilgængelig?.

Alligevel mener Keyword Danmark altså at sidde inde med oplysninger, der kan forsvare at fortsætte salget af keywords til 4.000 kroner stykket.

På Realnames hjemmeside fremgår det imidlertid, at ?keywords er ikke længere til salg?. Hos Keyword Danmarks søsterselskab Abesee.com, der sælger keywords, henviser man blot til meddelelsen på Keyword Danmarks hjemmeside om, at funktionaliteten vil fortsætte med en ny leverandør.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere