Sony afslører prisen på PS3

Det har været mange gæt og misforståelser omkring prisen på Sonys nye konsol. Men nu er sløret løftet for, hvor meget PlayStation 3 kommer til at koste, og den bliver ikke så dyr som forventet.

Vilde gæt har lydt på, at PlayStation 3 (PS3) ville komme til at koste langt over 5.000 kroner. Men nu har Sony selv afsløret prisen på konsollen, når den kommer ud i butikkerne til november.

PS3 kommer lige som Xbox 360 i to forskellige versioner, som er udstyret med Bluetooth, WiFi og Blu-Ray-drev.

En skrabet version med 20 gigabyte harddisk er prissat til 499 euro, det svarer til 3.700 kroner, mens en mere avanceret udgave med 60 gigabyte harddisk vil koste 599 euro, cirka 4.450 kroner. Den konkrete danske pris på konsollen er endnu ikke fastlagt.

Netop prissætningen kan få afgørende betydning for, hvordan PlayStation 3 vil klare sig mod konkurrenterne Xbox 360 og Nintendo Wii.

Den nye konsol kommer på gaden i Danmark den 17. november, og det sker en lille uge efter, at japanere har kunnet købe konsollen. Tidligere har Sony ellers holdt sig fra at foretage næsten simultane lanceringer af produkter på verdensplan.

Da PlayStation Portable, PSP, kom frem i Japan, måtte vi vente næsten 10 måneder på at se den håndholdte konsol på vores breddegrader.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere