Geac Nordic skærer ned i Danmark

Det nordiske datterselskab af den internationale koncern Geac Computer Corporation Limited lukker en mindre del af virksomheden i Danmark efter tabet af to store kunder.

En håndfuld ansatte mister ifølge direktør Bjarne Debel Thomsen jobbet, når en af verdens største ERP-leverandører Geac Computer Corporation Limited til april lukker en del af sine aktiviteter i datterselskabet Geac Nordic.

Geac Nordic har hovedsæde i Vejle og beskæftigede inden fyringerne over 50 medarbejdere. En meget fåmælt direktør bekræfter overfor Computerworld Online, at der skal fyres en håndfuld ansatte som en konsekvens af to mistede storkunder.

Selskabet fortsætter

- Vi lukker en del af organisationen ned og fyrer fem ansatte, men selskabet lukker ikke. Vi har stadig 45-50 ansatte tilbage, siger Bjarne Debel Thomsen.

Ifølge Geac Nordics hjemmeside har selskabet 75 ansatte i Norden fordelt på fire lokaliteter, hvoraf den ene altså er i Vejle. På verdensplan har selskabet mere end 6000 ansatte på 150 kontorer over hele kloden.

Det er selskabets mål at være den førende globale ERP-leverandør.

Ifølge Geac Nordics seneste årsregnskab, der blev afsluttet 30. april sidste år, havde selskabet sidste regnskabsår et bruttoresultat på knap ti millioner kroner og et overskud på 574.000 kroner. Året før endte med et mindre underskud på 727.000 kroner ud af et bruttoresultat på 9,5 millioner kroner.

Geac Nordics hovedaktivitet er salg, markedsføring og implementering af EDB-software på de nordiske markeder.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere