Canon satser på fotoprint

Printerproducenten Canon har lanceret otte nye inkjet-printere og multifunktionsmaskiner i en ny produktlinje ved navn Pixma. Der er fokus på fotoprint.

Indhold

Canon har introduceret en ny produktserie ved navn Pixma. Til at starte med har firmaet lanceret fire fotoprintere og fire multifunktionsmaskiner i serien, hvor det især er muligheden for udskrivning af digitale fotografier, der er i centrum.

Samtlige Pixma-printere kan udskrive med opløsninger op til 4.800 x 1.200 dpi. Størrelsen på de enkelte blækdråber er to picoliter.

Modellerne kan printe helt til kanten på fotopapir i størrelser op til A4-format.

Pixma iP4000 er topmodellen inden for inkjet-printere. Udover de sædvanlige fire pigmentbaserede CMYK-farver cyan, magenta, gul og sort anvender den en femte farvestofbaseret sort blækpatron, som skal give bedre kontrast ved udskrivning af fotos.

Næste i rækken er iP3000, der må nøjes med de fire CMYK-farver. De to printere kan udskrive et 10 x 15 centimeter foto på cirka 36 sekunder.

Canon Pixma MP780 kan både printe, scanne, kopiere og faxe, og den kan sagtens bruges til at udskrive fotos i høj kvalitet.
Hvis man bare skal printe dokumenter i sort/hvid, foregår det med en hastighed på op til 25 sider i minuttet for iP4000 og 22 sider i minuttet med iP3000.

De mindre krævende brugere kan overveje Pixma iP1500 eller iP2000 med lavere hastigheder og kun to blækpatroner.

Hvis man også har brug for scanner og/eller kopimaskine, kan en af multifunktionsmaskinerne Pixma MP110, MP130, MP750 og MP780 være en mulighed. Her har de to topmodeller fem separate blækpatroner, mens de to billigere modeller må nøjes med to patroner.

MP130 kan printe direkte fra hukommelseskort, og flagskibet MP780 har indbygget fax-maskine. De fire printere iP3000, iP4000, MP750 og MP780 kan printe direkte på cd'er og dvd'er.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere