Tirsdagens aviser om it

Læs blandt andet om Softscan, der sender sender folk på ferie, Skype-folk bag net-tv, Columbus IT med godt regnskab og Apple hacket på 10 sekunder.

Softscan sender folk på ferie

It-sikkerhedsfirmaet Softscan sender dets 52 medarbejdere på ferie. Til Malaga. Eneste betingelse er, at de arbejder syv timer om dagen. Ellers skal de holde fri resten af tiden. Det koster 416.000 kroner for firmaet at sende folk afsted på ferie i en uge.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Ny software skal modelere løsninger til byggebranchen

Det er et spørgsmål om at lave 3-D modeller til byggebranchen, der er drivkraften bag 3Defacto. 3DeFacto er stfitet af to ingeniører fra DTU, og er i dag i rivende vækst med store internationale firmaer på kundelisten og en sund økonomi.
(Morgenavisen Jyllands-Posten)

Skype-folk bag net-tv

Tv på nettet er en sund forretning. Det mener den kreative direktør for Janus Friis' net-TV-tjeneste Joost. Joost blev lanceret i 2007 og har 100 medarbejdere i Holland, Storbritannien og USA.
(Berlingske Tidende)

Columbus IT med godt regnskab

På trods af krisetider voksede it-virksomheden Columbus' omsætning fra 892 millioner kroner til 991 millioner kroner. Samtidig voksede driftsresultatet fra 51 millioner kroner til 61 millioner kroner.
(Børsen)

Apple hacket på 10 sekunder

Hackerne har fundet store huller i Mac OS X. Hackerprogrammet Metasploit er nu blevet opdateret til at kunne hacke Apples styrestystem. Hackningen er sket ved at udnytte et hidtil ukendt hul i browseren Safari.
(Børsen)

Milestone Systems udvider

Den danske it-virksomhed Milestone Systems udvider i Australien og Spanien. Milestone Systems er verdens førende producent af IP-baseret software til digital videoovervågning på åbne standarder. Softwaren sælges på 17 sprog og i 90 lande.
(Børsen)

Deadline Games i krise

Den danske spilproducent Deadline Games fik et millionunderskud på minus 20,9 millioner kroner efter skat. Omsætning var på 44,4 millioner kroner. Deadline Games har tidligere lavet spillene Blackout og Total Overdose.
(Børsen)

Venturemillioner til dansk spilfirma

Et nyt dansk spilfirma, Limbogames, har trukket venturekapital fra Vækstfonden, FAHU og CAT Science. Limbogames er i gang med at lave det sort/hvide spil Limbo. Spilfirmaet har trukket sig venturekapital på ialt 11 millioner kroner.
(Børsen)

Netop Solutions i rødt

Den danske softwarevirksomhed Netop viser ikke pæne tal på bundlinjen. Virksomheden, der indtil for nylig hed Danware, har Ib Kunøe som bestyrelsesformand, mens direktøren hedder Kurt Bager. Kurt Bager er ellers fortrøstningsfuld i forhold til tallene.
"Vi er på rette sport. Første og andet kvartal 2009 kommer til at give underskud, men fra og med tredje kvartal, er vi sikre på sorte tal på bundlinjen," siger Kurt Bager.
(Børsen)

Alcatel-Lucent vil ind på det danske fibermarked

Det fransk-amerikanske netværksselskab Alcatel-Lucent vil ind på det danske fibermarked. Det siger Lars Boilesen, der er direktør for Alcatel-Lucents division i Norden og Baltikum.
(Børsen)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere