Fleksibel mus som knojern

En ny ergonomisk mus kan bruges uden underlag med en eller to hænder. Den kan også anvendes som almindelig, trådløs mus

Indhold

Det svenske firma Perific har brugt de seneste tre år på at udvikle en anderledes mus. Umiddelbart fremstår Wireless Dual Mouse som de fleste andre trådløse mus på markedet, bortset fra en underlig kugle på venstre side, men når man fjerner dækslet, viser musen sin sande natur.

Så ligner musen nemlig et forvokset knojern, der kan bruges som pegeredskab med en eller to hænder, uden at der er brug for et underlag. Det kan give en mere ergonomisk arbejdsstilling.

Når musen holdes i hænderne, styres markøren med en kugle, lige som man kender det fra trackball-mus. Man kan tilpasse størrelsen af "knojernet", så musen passer til brugerens hånd.

Musen bruger to genopladelige AAA-batterier, der holder til en uges brug, og med disse kommer vægten op på 96 gram uden dæksel. Den benytter radiosignaler ved 27 MHz til at kommunikere med baseenheden, der tilsluttes pc'en med USB.

Rækkevidden er cirka 1,5 meter, og når musen sidder i baseenheden, oplades batteriet via USB-forbindelsen. Musen rummer en optisk sensor med en opløsning på 800 dpi.


Perific Wireless Dual Mouse kan bruges på en musemåtte eller håndholdt med en eller to hænder.

Perific Wireless Dual Mouse kan bruges til computere med Windows 98SE eller Mac OS 8.6 eller senere versioner af begge. Prisen er ikke til at spøge med, og den vil nok afskrække de fleste. Perific vil nemlig have 1.619 kroner med moms, og det er mange penge for en mus.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere