Tirsdagens aviser om it

Lego-online udskydes. Stofa-net i krig mod TDC. 2C Change tager føringen. Microsoft bejler til open source. Behov for planlægning mod hackere. Facebook hitter i danske aviser. Falske annoncer i boliger på nettet.

Lego-online udskydes

Lego-koncernen udskyder lanceringen af Lego Universe til fordel for et nyt brætspil. (Børsen)

Stofa-net i krig mod TDC

Svenske Telia går i krig mod TDC's kabelnet. Det er IT- og Telestyrelsen, der vil tvinge TDC til at lukke op for deres kabelnet for andre leverandører. (Børsen)

2C Change tager føringen

It-konsulenthuset 2C Change etablerer nu kontorer i Oslo og tager teten i kampen om det nordiske konsulentmarked.
(Børsen)

Microsoft bejler til open source

Microsoft vil nu skabe kontakt til udviklere af open source. Det er ikke så underligt, mener evangelism manager Bo Drejer fra Microsoft. (Børsen)

Behov for planlægning mod hackere

Flere it-sikkerhedseksperter mener, at man bliver nødt til at have en overordnet strategi mod it-kriminalitet i fremtiden som følge af de seneste sikkerhedsbrister i de danske netbanker. (Børsen)

Facebook hitter i danske aviser

De danske aviser er for ukritiske over for Facebook, mener professor Niels Ole Finneman fra Aarhus Universitet.
(Berlingske Tidende)

Falske annoncer i boliger på nettet

Der er alt for mange boligannoncer på nettet, der er falske. Det skal der gøres noget ved, mener Lejernes LO Hovedstaden. (Morgenavisen Jyllands-Posten)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere