Artikel top billede

Sun går på jagt efter BEA-kunderne

Sun går nu målrettet efter at kapre kunder blandt BEA-brugere, efter at Oracle har opkøbt BEA og varslet prisstigninger.

Sun mener, at Oracles opkøb af BEA samt varslede prisstigninger på BEA-produkter vil gøre nogle BEA-brugere utilfredse.

Så utilfredse at de vil begynde at se sig om efter en erstatning for deres BEA-teknologier.

Sun mener eksempelvis, at en SOA-baseret infrastruktur lige så godt kan baseres på Sun-teknologi som BEA-teknologi.

Derfor promoverer Sun nu aktivt sin Java CAPS (Composite Application Platform Suite) for SOA over for BEA-brugere.

Det sker blandt andet via en webside der sammenligner de totale omkostninger (TCO) ved at have Oracle/BEA teknologi kontra Sun-teknologi.

Samtidigt tilbyder Sun en gratis fem-dages SOA-workshop samt gratis WebLogic adapterer, som muliggør integration mellem WebLogic software og Suns SOA platform.

Kan få succes

Analytikere vurderer, at Sun kan få en vis succes med sin kampagne.

"Overordnet set, så griber Sun en reel markedsmulighed, som får næring af den sædvanlige FUD (Fear, Uncertainty and Doubt, red.) som omgiver en integration af to skræmmende produktporteføljer og prisstigningen på WebLogic som Oracle varslede i juli.

Sun håber at få fingrene i eksisterende og potentielle WebLogic kunder, som finder Oracle's road map og prisstruktur for skræmmende," vurderer Brad Shimmin, analytiker hos Current Analysis.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere