Artikel top billede

Wii-skaderne vælter frem

Nintendos nye Wii er ikke blot en udfordring at håndtere på skærmen. Også i den fysiske verden skal man holde tungen lige i munden, for ellers risikerer man at komme til skade, når man svinger den smarte controller frem og tilbage i luften.

Skat, Wii har et problem!

Nintendos Wii er en banebrydende spilkonsol, fordi den kombinerer det traditionelle spilunivers med virkelige, fysiske aktiviteter.

Den smarte controller til Wii kan blandt andet bruges til sportsspil, hvor man for eksempel svinger den som en ketcher, eller den kan bruges som en sværd.

Mulighederne er mange, men det samme er tilsyneladende også risiciene for, at man forvolder fysisk skade med de voldsomme armbevægelser.

I hvert fald har amerikaneren Jim Walsh med sin blog WiiHaveAProblem.com på blot en måneds tid haft stor succes med at samle på historier om folk, der er kommet til skade med Wii på den ene eller den anden måde.

Tre millioner sidevisninger

På bloggen kan man læse historier om Wii-fans, der har prøvet både at smadre fjernsynet og dem selv, fordi Wii-controlleren gled ud af hånden på dem i kampens hede.

Ifølge Reuters har bloggen haft tre millioner sidevisninger, siden den blev lanceret, og Jim Walsh modtager 20-30 e-mails om dagen med dramatiske Wii-historier.

- Nintendo har bygget et sjovt system. Man bliver virkelig grebet af det, og før man ved af det, flyver controlleren over og rammer hunden, siger Jim Walsh.

En spiller, Nicole, var så uheldig at ramme sig selv, da hun var i gang med at bowle med Nintendo Wii.

- Jeg kastede virkelig hårdt for at kunne vælte keglerne, og pludselig gjorde det ondt i mit hovedet, lyder den dramatiske historie fra Nicole på bloggen, hvor man også kan se nærbilleder af de efterfølgende ar.

Nintendo opfordrer i øvrigt spillerne til at bruge en specielt rem om armen, når de svinger controlleren frem og tilbage i forsøget på ikke at blive game over på skærmen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere