Tirsdagens aviser om it

Iværksætternes guldhold - de scorede kassen. Stor usikkerhed om værdien af GN Resound. Tunge drenge vil teste ny model på mobil-tv.

Iværksætternes guldhold - de scorede kassen

Efter salget af 60 procent af Netcompany aktier til Axcel for et trecifret millionbeløb har Berlingske Tidende været i arkiverne og fundet nogle af de mest guldrandede danske exits. Navision - blev i 2002 solgt til Microsoft for 12 miliarder kroner, Giga - stiftet i 1988 og solgt i 2000 for 9,4 milliarder kroner til amerikanske Intel. Cybercity - stiftet af Klaus Riskær Pedersen i 1995. Solgt til Advent International blot fem år senere for 500 millioner kroner. Exbit Technology - stiftet i 1999 af Ole Christian Andersen og solgt to år senere for 1,2 milliarder kroner til amerikanske Vitesse Semiconductor Corp. (Berlingske Tidende)

Stor usikkerhed om værdien af GN Resound

Kampen om GN Store Nords høreapparatdivision spidser til. I morgen vil selskabet give ny information i forbindelse med præsentationen af halvårsregnskabet, men der er endog meget stor interesse for GN Resound, der sidder på 16 procent af det globale salg af høreapparater. Baseret på den nuværende markedsværdi af hele GN kan investorernes værdisætning af GN Resound i øjeblikket sættes til omkring 12,7 milliarder kroner. (Børsen)

Tunge drenge vil teste ny model på mobil-tv

Zentropa er på nippet til at kaste sig ud i et eksperiment. Målet er at finde en ny metode til at sælge levende billeder til mobilbrugere. Bag ideen står det lille Valby-firma Fourth Screen Incorporated Aps, der trækker på teknologiske løsninger fra britiske rok.tv. Folkene i Valby forhandler i øjeblikket med flere større aktører om at hoppe med på vognen, og stemningen lader umiddelbart til at være positiv. (Børsen)

Få automatisk dagens avisresumeer sendt til din indbakke hver morgen. Opret dig som bruger på Computerworld.dk og sæt "Dagens aviser om it" på overvågning med Computerworld Nyhedsovervågning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere