Fly fyldt med it på historisk flyvetur til Kina

For første gang i 57 år bliver der åbnet en fragt flyrute mellem Taiwan og Kina. Med på den første flyvetur var et læs halvledere fra Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. (TSMC).

Produkter fra det taiwanske selskab Taiwan Semiconductor Manufacturing Co. fylder lasten, når en Boeing 747-400 fra China Airlines i dag flyver den første historiske fragttur mellem Taiwan og Kina.

Det historiske består i, at ruteflyvninger med fragt mellem Taiwan og Kina har været bandlyst de sidste 57 år af frygt for, at militæret kunne finde på at spolere idyllen ved at sende en fjendtlig jager.

Det smalle stræde mellem øen Taiwan og Kinas kyst har tjent som beskyttelse for Taiwan, siden øen løsrev sig fra Kina i halen på borgerkrigen mellem nationalister og kommunister i 1949.

Shanghai tre timer senere

Flyet fra China Airlines letter i dag klokken 10.10 lokal tid og lander i Shanghai omkring tre timer senere.

Taiwan-selskabet TSMC siger, at det ikke har noget speciel interesse i at være en del af denne første historiske ruteflyvning, siden reglerne blev ændret.

- Vi ville bare have noget udstyr til Kina, siger J.H. Tzeng, talsmand for TSMC.

Kina er et favoritmål for taiwanske investeringer, og forventningerne er, at disse fragtflyvninger bare er begyndelsen.

Forretningsledere håber at kunne udvide antallet af flyvninger med passagerer og direkte sejlruter med både fragt og passagerer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere