Tele2: Ring gratis hjem fra kriseramte Libanon

Telefonoperatøren Tele2 forlænger perioden for gratis telefoni til Danmark fra Libanon. Det sker, fordi der stadig er danskere i det kriseramte området, oplyser firmaet.

Danskere i Libanon kan helt frem til onsdag aften ringe gratis hjem til Danmark fra det krigshærgede land.

Det fortæller Administrerende direktør hos Tele2 Thomas Nistrup.

Tele2 har annulleret alle samtaleafgifter for skandinaviske mobilkunder, som ringer fra Libanon til deres eget hjemland.

Ordningen blev indført lørdag og gælder nu frem til onsdag aften klokken 21.00 centraleuropæisk tid.

- Men vi forlænger selvfølgelig perioden, hvis der er behov for det igen. Det vigtigste er, at folk ikke får blokeret deres telefoner. Det er svært nok at ringe derud i forvejen, siger Thomas Nistrup.

Tele2 har på nordisk plan omkring 3.000 kunder i området. Det ved Tele2, fordi firmaet kan tracke kundernes mobiltelfoner, fortæller Thomas Nistrup.

- Vi har indført ordningen for at gøre det lettere for de berørte at komme i kontakt med pårørende i Norden. I en så usikker situation er der vigtigere ting at tænke på end en telefonregning, siger Thomas Nistrup, der er administrerende direktør hos Tele2.

Ifølge Computerworld har ingen andre teleselskaber tilbudt deres kunder i det kriseramte område en lignende ordning.

- Om det er fordi TDC eller de andre teleoperatører ikke har kunder dernede ved jeg ikke. Men vi mener, at vores antal af kunder i området er så stort at vi gerne vil hjælpe, siger Thomas Nistrup.

Tele2 har over 30 millioner kunder i 22 lande. Firmaet blev grundlagt i 1993 af Jan Stenbech og har været noteret på børsen i Stockholm siden 1995. I 2005 omsatte virksomheden for 40,7 milliarder kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere