Columbus IT slår til i Finland og Sydamerika

Navisionhuset Columbus IT Partner overtager det finske selskab PBS Enterprise og udvider forretningen til tre sydamerikanske lande. Den samlede investering løber op i knap seks millioner kroner.

Børsnoterede Columbus IT Partner udvider forretningen i Norden og i Sydamerika.

Med overtagelsen af aktiviteterne i finske PBS Enterprise og etableringen af et nyt delvist ejet datterselskab (Columbus IT Finland) bliver Columbus IT Finlands blandt de største største Microsoft Navisionpartner.

Samtidig offentliggør Columbus, at selskabet har købt sig ind i to sydamerikanske it-virksomheder - begge steder med en ejerandel på 65 procent.

Tjener penge i 2007

Såvel i Finland som i Sydamerika forventer Columbus, at investeringerne i de nye markeder bidrager positivt til regnskabet i 2007.

- Med en relativ lille investering køber vi os ind i mere eller mindre nystartede virksomheder og etablerer os i landet med en stærk lokal ledelse. Finland er attraktivt, fordi vores største konkurrenter endnu ikke er til stede, oplyser koncernchef Michael Gaardbor i en pressemeddelelse.

Det finske Navisionhus PBS Enterprise fokuserer på ERP-markedet og har kontor i to byer, nemlig Espoo lige uden for Helsinki samt Oulu i Østfinland.

Indtil videre har selskabet 14 medarbejdere og en portefølje på 23 kunder.

Mexico, Brasilien og Chile

Også i Sydamerika udvider Columbus forretningen. Tre nye kontorer i henholdsvis Mexico, Brasilien og Chile bliver det til.

Koncernchef Michael Gaardboe beholder ansvaret for regionen i opstartsfasen.

Columbus IT har været i Sydamerika i fem år med datterselskaber i Columbia og Costa Rica.

De tre nye lande kommer til at fokusere på Dynamics AX (tidligere Axapta) og CRM – med et CRM-kompetencecenter i Brasilien.

Columbus IT overtager 51 procent af konsulentvirksomheden Capston, som er Microsoft Gold Certified Partner. It-virksomheden skifter navn til Columbus IT Brasilien.

Det danske konsulenthus overtager ligeledes 51 procent af den mexicanske konsulentvirksomhed Spade S.A. de C.V., der skifter navn til Columbus IT Mexico.

Og endelig etablerer Columbus sig i Chile med nyt 100 procent ejet datterselskab af Columbus IT’s selskab i Columbia.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere