Kort nyt fra it-verdenen

Byggeboom giver døde bredbåndskabler. Danionics nedbringer underskud. Århusiansk e-videncenter ser dagens lys.

Byggeboom giver døde bredbåndskabler

TDC er trætte af overgravede kabler, som betyder døde kabler og dyre reparationer. I år har byggebranchens optur allerede været skyld i 8.243 overgravninger landet over, og det er en stigning på knap ni procent i forhold til sidste år. For at komme problemet til livs udgiver TDC nu en folder, som forklarer håndværkere og entreprenører om kabelmærkningen i jorden på polsk, svensk, tysk og engelsk. Ifølge TDC er kabler i Midt- og Vestjylland mest udsatte.

Danionics nedbringer underskud

Den kriseramte fynske batteriproducent Danionics har fået nedbragt sit underskud til et tab på 646.000 kroner i første kvartal fra et underskud på godt 1,8 millioner kroner i første kvartal sidste år. Selskabet - der stort set er lukket i Danmark - har fra 1. april fået afhændet sin ejendom i Odense. Selskabet ved fortsat ikke, om det vil overleve og kunne skaffe nye ordrer til sit kinesiske joint venture, der er den eneste redningsplanke tilbage at satse på.

Århusiansk e-videncenter ser dagens lys

Århus Købmandsskole har indledt samarbejde med en række andre uddannelsesinstitutioner med henblik på at styrke den nationale e-læringsindsats. Videnscenteret kommer til at hedde @ventures og vil holde til huse på købsmandsskolen. Ifølge Århus Købmandsskole er der behov for det nye center, fordi nye virksomheder efter skolens mening halter gevaldigt bagefter på e-læringsområdet.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Dinner Roundtable: Sikre og skalerbare løsninger til den moderne komplekse infrastruktu

Traditionelle IT-sikkerhedsløsninger, såsom VPN'er, er ikke længere tilstrækkelige for de avancerede sikkerhedsbehov og kompleksiteten i moderne virksomheder. Det norske nationale cybersikkerhedscenter anbefaler derfor nu at erstatte SSLVPN/WebVPN-løsninger på grund af sårbarheder.

18. september 2024 | Læs mere


Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere