Dansk Ementor-chef til tops i CRM-hus

Danske Jan Lomholdt går fra chefpost i Ementors norske moderselskab til en post som administrerende direktør for det norske CRM-hus Superoffice i Danmark. Han sigter fra start ambitiøst mod en fordobling af selskabets omsætning på tre år.

Ementor-koncernen står for at tage afsked med danske Jan Lomholdt, der bærer titlen af Executive Vice President.

Jan Lomholdt har de seneste halvandet år haft ansvaret for strategi vedrørende partnere og teknologi på koncernniveau med ansættelse i Ementor-koncernens norske moderselskab.

Den 15. august tiltræder han i stedet som administrerende direktør for den norske CRM-koncern Superoffices danske datterselskab.

- Efter seks år i Danadata, Merkantildata, Eterra, Ementor, så er det tid til at komme videre, siger Jan Lomholdt overordnet om baggrunden for hans skifte.

Timingen er heller ikke dårlig, oplyser han, da Ementor i forbindelse med en større omstrukturering lægger hans ansvarsområde ud lokalt i de enkelte lande.

Internationale perspektiver

39-årige Jan Lomholdt har således gennem en årrække været med i opbygningen af Ementor-koncernen i Danmark.

I 2002 indtrådte han i direktionen i Eterra og fik ansvaret for selskabets 450 konsulenter.

Kort efter fusionen af Eterra og Ementor i 2003 blev han overflyttet til moderselskabet i Norge for at arbejde med koncernens strategi.

Om baggrunden for sit skifte til en væsentligt mindre organisation angiver Jan Lomholdt videre, at han nu får muligheden som administrerende direktør og stadigvæk i en stilling med internationale perspektiver.

Vil fordoble omsætningen

At der er internationale muligheder i Superoffice-koncernen understreges af, at 39-årige Michael Ærø, som Jan Lomholdt afløser, træder op af karrierestigen i CRM-koncernen.

Efter fem et halvt år som administrerende direktør i Danmark tiltræder Michael Ærø en stilling som direktør med ansvar for forretningsudvikling i det norske moderselskab.

Jan Lomborg lægger ambitiøst ud med et erklæret mål om en fordobling af omsætningen for Superoffice i Danmark på tre år.

- Jeg er sikker på, at det kan lade sig gøre. Det kan godt være, vi skal lave en bredere kanal og få opbygget en decideret kanal. Men det må vi se på, når jeg får sat mig ned ved skrivebordet her den 15., siger Jan Lomholdt.

Superoffice har lidt over 20 ansatte i Danmark og omsatte i 2004 for 22,9 millioner kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere