CSC opruster på sundhed med 45 mand

Efter at have kørt en noget flad etape i seneste regnskabsår, trækker den nye direktør for CSC's sundhedsdivision CSC Scandihealth nu selskabet op af bjerget med tilførsel af ekstra 45 mand. 20 mand skal hentes udefra, mens 25 hentes internt i koncernen.

Efter mindre end to måneder i sadlen hos CSC Scandihealth træder administrerende direktør Freddy Lykke nu op i det store gear.

Den amerikanske it-koncerns danske sundhedsdivision skal tilføres ressourcer svarende til ekstra 45 mand.

Der skal ansættes 20 nye medarbejdere, mens der vil blive trukket på ressourcer i den øvrige CSC koncern i ind og udland for at nå de sidste 25.

Udvidelsen på området bygger dog ikke kun på håb og forventninger om øget aktivitet, tværtimod, oplyser direktøren.

- Det er fordi, vi har opgaver nok og opgaver til flere folk, end vi er. Og det har vi fra i dag, siger Freddy Lykke.

Rekrutterer bredt

I CSC Scandihealth er der omkring 270 ansatte, og med tilførsel af ressourcer fra moderselskabet er cirka 300 mand i alt beskæftiget inden for sundhedsområdet i Danmark.

Med de ekstra 45 mand nærmer tallet sig 350, og en del af de nye ansigter vil blive fundet mellem læger, sygeplejersker, laboranter og andre med sundhedsfaglig uddannelse og erfaring.

CSC Scandihealth A/S Årsregnskab
Millioner kroner2004/052003/04
Omsætning283,3288,4
Resultat af primær drift (EBIT)25,524,1
Resultat før skat 27,725,0
Resultat19,516,4
Egenkapital169,4150,0
Antal ansatte267280
Der er således ikke tale om medarbejdere med udelukkende it som baggrund, og det er udtryk for en del af den overordnede strategi for CSC Scandihealth.

Selskabet har ambitioner om at dække sundhedssektoren bredt, fra hospitalssektor over omsorgen til de praktiserende læger og videre rundt i de forskellige sektorer inden for det danske sundhedssamfund.

- Vores vision er at sikre, at der bliver en sammenhæng mellem de forskellige instanser, der nu er, siger Freddy Lykke.

Det skal ifølge direktøren blandt andet ske ved, at medarbejderne har brede kompetencer og kender sundhedsområdet, at systemerne taler sammen på tværs og at de nye systemer er tænkt ind i en overordnet sammenhæng.

Flad etape

Han ser ingen problemer i, at hans ambitioner rækker for bredt ud i alle hjørner af sundhedsområdet.

- Vi er de her forskellige steder i dag. Så det er ikke noget problem. Det har vi faktisk allerede vist, at vi kan, siger Freddy Lykke.

Mens direktøren nu rykker på at køre CSC Scandihealth op af bjerget, så har seneste regnskabsår tilsyneladende været en noget flad etape for CSC Scandihealth.

I det netop offentliggjorte årsregnskab for april 2004 til og med marts 2005 er omsætningen faldet med omkring de to procent, og indtjeningen på driften er marginalt forbedret.

Reelt er der dog tale om en stigning i salget til eksterne kunder, idet en del af omsætningen omfatter interne afregninger, oplyser Freddy Lykke.

Han forventer yderligere vækst i både omsætning og indtjening i indeværende regnskabsår.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere