Engelske software-pirater sendt i fængsel

Fire englændere fra en af de mest avancerede piratgrupper til dato blev fredag sendt bag tremmer i England for omfattende kopiering af software, som de efterfølgende forærede væk på internettet. 70 af gruppens medlemmer i 12 lande er anholdt som følge af samarbejde mellem engelske og amerikanske myndigheder.

Fire englændere blev fredag sendt i fængsel for at kopiere dyr software og forære det gratis væk på internettet.

De fire var angiveligt blandt hovedbagmændene i en af verdens mest avancerede piratgrupper, Drinkordie.com, der skal have kostet blandt andre Microsoft millioner af kroner.

Selv så de sig mere som en slags nutidens Robin Hood eller pirater som Johnny Depp i filmen "Pirates of the Caribbean" end de tyve, som de egentlig er, mener anklager Bruce Houlder.

I retten blev de fire fremstillet som nogle sørgelige tilfælde, der var drevet af had til multinationale softwareproducenter.

Anklagerne er en konsekvens af et samarbejde mellem engelske og amerikanske myndigheder, som har ført til anholdelse af 70 mistænkte i 12 lande.

Ved at benytte muldvarpe internt i selskaberne, har gruppen været i stand til at bryde koder til software som Norton Antivirus, Microsofts Office-produkter samt spil og design-programmer.

De fire i alderen 29 år til 39 år fik fra halvandet til to et halvt års fængsel.




IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Energy Trading Project Manager – Consulting

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Sr. Test Analyst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere