Mandagens aviser om it

Gentagne nedbrud hos PBS koster netbutikkerne dyrt. TDC Mobil klar til 3G-lancering. Blackberry rammer Danmark. Accenture kræver trecifret million-beløb for fyring. Analytiker: Sonofon bør købe "3". Virksomheder i oprør over høje takster til mobiltelefoner.

Gentagne nedbrud hos PBS koster netbutikkerne dyrt

Internetbutikker er utilfredse med alt for hyppige nedbrud hos PBS, der erkender, at et nyt sikkerhedssystem har givet større driftsforstyrrelser end forventet. Samtidig er danskerne en flok forsigtige vanedyr med hensyn til at købe ind på nettet sammenlignet med andre europæere, viser nye tal fra regeringens it? og telepolitiske redegørelse. (Politiken)

TDC Mobil klar til 3G-lancering

Lavere priser og en ny afregningsform skal sætte skub i danskernes brug af 3G-telefoni, når TDC Mobil formodentlig meget snart lancerer sin 3G-telefoni. Desuden peger administrerende direktør Mads Middelboe på seks forretningsområder for 3G-telefoni, som TDC Mobil satser på, kan skabe omsætning i forretningen. (Børsen)

Blackberry rammer Danmark

TDC Mobil henter det internationale hit Blackberry til Danmark. Den 17. maj vil mobiltelefonen være at finde i TDC Mobils sortiment af mobiltelefoner. Med en Blackberry server og et par mobiltelefoner til en pris på minimum 30.000 kroner er seneste email altid tilgængelig, og brugeren har udvidet tastatur til at besvare beskederne. (Børsen)

Accenture kræver trecifret million-beløb for fyring

Københavns Kommunes fyring af Accenture kan komme til at koste kommunen langt over 100 millioner kroner, hvis det ikke lykkes forvaltningen at bevise, at kontrakten er væsentlig misligholdt. (Børsen)

Analytiker: Sonofon bør købe "3"
Sonofon bør ifølge teleanalytiker John Strand købe teleselskabet "3" i Danmark, og mens modesselskabet er i gang, kan det lige så godt købe "3" i resten af Skandinavien også. Sonofon ville dermed som udgangspunkt have 130.000 kunder, og der ville være en spiller mindre om at dele markedet. Dermed vil der også bedre kunne tjenes penge, mener teleanalytikeren. (Berlingske Tidende)

Virksomheder i oprør over høje takster til mobiltelefoner

Et stigende antal danske virksomheder omgår teleselskabernes høje taksering af op kald fra fastnet til mobiltelefoner. Ved hjælp af såkaldte GSM-gateways kan et selskab i mange tilfælde halvere taksten for opkald fra virksomheden til mobiltelefoner. På en engangsinvestering på 12.000 kroner sparer banken Spar Trelleborg 25.000 kroner om året. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere