Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Huawei FreeBuds 3: Helt trådløse og med støjreduktion

FreeBuds 3 ligner til forveksling AirPods, men kan være et fint alternativ for Android-brugeren. Og de byder tilmed på en glimrende bonus i form af aktiv støjreduktion.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Desværre arver de en af ulemperne fra Apples in-ears. Du kan ikke tilpasse dem dine ører. For denne tester er det svært at få FreeBuds 3 til at sidde ideelt.

Selvom de sidder ret løst, går lyden dog fint igennem. Der er smæk på mellemtonen, og det er udmærket, for det gør, at det vigtigste i lydbilledet skærer klart igennem under mindre ideelle
lytteforhold. Der mangler heller ikke bas eller diskant. FreeBuds 3 fungerer også fint til opkald. Mikrofonstængerne fanger din tale godt.

Dæmper fornuftigt

Den indbyggede støjreduktion aktiveres ved et prik på venstre ørestykke. Dæmpningen er nogenlunde, omend ikke i nærheden af de bedste over-ear-hovedtelefoner.

Du kan justere effektiviteten i Huaweis app, men det foregår lidt ujævnt. Til tider boostes tilfældige frekvenser med tydelig støj til følge.

Batteritiden er 4 timer i ørestykkerne og 20 timer i æsken – det er acceptabelt i betragtning af, at støj-reduktion sluger en del strøm.