Artikel top billede

Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu

Lige nu er der ledige it-stillinger hos spændende arbejdspladser, som Falck, Sydbank og Rambøll. Søg dem her.

I denne uge kan du nedenfor se et bredt udvalg af stillinger hos spændende arbejdspladser som Falck Danmark, Sydbank og Rambøll Management Consulting.

Hver uge vil du i disse spalter kunne se friske stillinger, med forskellige temaer, eksempelvis branche, beliggenhed eller noget helt tredje.

Vi håber, at du finder noget, der frister.

Pharma Nord søger it-supporter ”altmuligmand" til deres fabrik, Vojens

Vi søger en engageret og løsningsorienteret person, gerne nyuddannet, som ikke er bange for at kaste sig ud i nye udfordringer og lære om nye teknologier og metoder.

Du er kvalitetsbevidst, pålidelig og motiveres af at opnå resultater, både individuelt og i samarbejde med dine kollegaer. Derudover har du en fagligt stærk baggrund og arbejder struktureret med fokus på detaljer og overblik.

Erfaring med drift, vedligeholdelse og support af Linux-servere samt netværksteknologier en fordel.

Gode sprogkundskaber, især på dansk og engelsk, er afgørende, ligesom evnen til at kommunikere klart og sætte dig i brugerens sted er vigtig.

Læs hele annoncen her.

Fagligt Fælles Forbund søger applikationsarkitekt, København V

Er du en erfaren applikationsarkitekt, med sans for at skabe og drive innovative it-løsninger?

Har du erfaring med udvikling af servicebaserede applikationer på Microsoft-platformen? Og vil du have en central rolle i udviklingen af 3F’s fremtidige applikationsarkitektur? Så er du, den vi leder efter.

I 3F står vi midt i en digital transformation, hvor vores it-løsninger er nøglen til at skabe værdi og indsigt for alle vores ansatte og medlemmer.

Som applikationsarkitekt vil du få mulighed for at arbejde med nogle af de nyeste teknologier og være med til at forme fremtidens it-løsninger i en engageret organisation, der har stor betydning for mange mennesker.

Som applikationsarkitekt i 3F bliver du en nøglespiller i vores enhed, hvor du samarbejder med 19 kompetente kollegaer og refererer direkte til udviklingschefen. Vi udvikler innovative, effektive løsninger, der kan bringe 3F ind i fremtiden.

Læs hele annoncen her.

Sydbank søger senior AI specialist med erfaring inden for Azuretil Data & Business Enablement, Aabenraa

Har du lyst til at spille en nøglerolle i at accelerere Sydbanks digitale omstilling og være med til at sætte retningen for, hvordan vi i Sydbank arbejder med AI på tværs af banken?

Så har vi jobbet til dig.

Afdelingen Data & Business Enablement er en del af Digital Banking. Vores vigtigste opgave er at stille data, platforme og retningslinjer for best practice til rådighed for vores kolleger på tværs af banken.

Her er AI ikke en undtagelse, hvorfor der er dannet et nyt team i banken kaldet AI Enablement.

Formålet med teamet er løbende at teste nye teknologier og udvide udbuddet af AI-værktøjer gennem blandt andet Microsoft Azure-services og Power Platformen.

Du er innovativ og nysgerrig og sætter dig gerne ind i nye teknologier. Du har øje for detaljer, men kan også se det større perspektiv i løsninger.

Du motiveres af at løse udfordringer i et stærkt fagligt fællesskab med dine teamkolleger, så vores faglighed løbende udvikles til gavn for afdelingen og brugere på tværs af banken. Måske arbejder du i dag i en større virksomhed eller som IT-konsulent.

Læs hele annoncen her.

Metro Service søger information security management system expert, København SV og København S

As part of the CISO organisation and in close corporation with the IT department and the rest of the organisation, you will manage and mature our ISMS ISO27001:2022 system, including both IT and OT assets.

You will be responsible for activities listed in the ISMS annual wheel including planning and driving internal audits 2-3 times yearly.

Furthermore, together with our external certification program ,you will plan annual audits including re-certification in 2nd half of 2026. You will be responsible for our NIS2 journey ensuring we are ready for NIS2 in beginning of 2025.

Læs hele annoncen her.

Rambøll Management Consulting søger Senior/Lead Software Engineer @ Ramboll Stakeholder Intelligence, Aarhus

Are you aspiring to be integrated into a committed and specialized professional environment where you can contribute to the development of products that effectively collect, analyze, and present data from relevant stakeholders?

Ramboll Management Consulting is one of the largest consulting firms in the Nordic region with a strong history in public sector development. With 500 experts, we equip top companies and public sector clients to act in a sustainable future. We are particularly in demand because we combine management consulting with technical skills.

At Ramboll Stakeholder Intelligence, our passion is to create products that not only gather information, but also translate it into valuable insights. We are looking for committed Software Engineers who wants to be a driving force in the development of digital products that go beyond conventional surveys.

Læs hele annoncen her.

Solita søger Dynamics365 udvikler, København SV, Vejle eller Glostrup

Og vil du videreudvikle dine evner i et it-konsulenthus, hvor du får mulighed for at arbejde med forretningskritiske softwareløsninger og dygtiggøre dig indenfor områder såsom Azure og AWS?

Vi søger en senior softwareudvikler med ekspertise inden for Dynamics365 på tværs af integrationer, videreudvikling, migreringer og vedligehold til vores kontor i enten Glostrup, København eller Vejle.

Solita er et it-konsulenthus med nogle af de største danske offentlige og private virksomheder som kunder.

Du finder ikke standardprodukter på hylderne hos os; vores spidskompetence er at lave specialtilpassede løsninger til vores kunder og derefter drifte, vedligeholde og videreudvikle dem.

Det kræver. at håndværket er i orden, og det er netop det som vores succes bygger på. Det er også derfor, vores motto er ”consider it done”.

Læs hele annoncen her.

Falck Danmark søger Microsoft Dynamics platform architect - Cloud Focus, København

We are seeking an experienced and visionary Microsoft Dynamics Platform Architect with a primary focus on cloud platforms to join our Healthcare Platform team.

This role is pivotal in driving our healthcare platform consolidation program and requires an individual with deep expertise in the Microsoft Dynamics 365 Ecosystem.

The successful candidate will have at least 5 years of experience working with Microsoft Dynamics and a minimum of 10 years in the IT industry.

Læs hele annoncen her.

Danoffice IT søger virtual workplace consultant, Professional Services, Hinnerup eller Ballerup

Du bliver en del af et velfungerende konsulentteam, der tilsammen har mange års erfaring med virtuelle arbejdspladser. Det sociale fylder meget og den tekniske viden deles i samarbejdets ånd.

Virtual Workplace-teamet har travlt og søger en ny kollega til det voksende team. Vi er specialiseret i Citrix og arbejder også med AVD/virtual desktop, DaaS og Nerdio.

Vores opgaver spænder bredt og omfatter alt fra analyse af kundens behov og forretningsmål, til implementering af skræddersyede løsninger.

Teamet ledes af Brian Sprogø, der selv er en garvet herre inden for området. Du kan læse mere om Brian her.

Teamet er en af vores konsulentteams, der hører under vores Professional Services, som i alt består af +60 konsulenter fordelt over det meste af landet.

Læs hele annoncen her.

Finanstilsynet søger it-revisor til tilsyn med den finansielle sektor, København K

Vil du være ekspert i it-lovgivning og it-sikkerhed i den finansielle sektor?

Vil du samtidig være med til at sikre, at de danske finansielle virksomheder kan modstå cyber- og informationssikkerhedstrusler – og dermed i sidste ende beskytte den finansielle stabilitet?

Din vigtigste opgave bliver at udføre it-inspektioner i Danmarks største banker, datacentraler m.v. sammen med dine kolleger. Inspektionerne rapporteres til den øverste ledelse i virksomhederne, og konklusionerne offentliggøres.

Du skal derfor have solid erfaring med it-revision, gode formidlingsevner, være i stand til at stå fast, når du bliver udfordret, og have lyst til, at der bliver lagt mærke til dit arbejde både i virksomhederne og i offentligheden.

Du kommer også til at blive involveret i den løbende overvågning af de finansielle virksomheders it-anvendelse, foretage risikovurderinger samt vurdere indberetninger om it-hændelser m.v.

Læs hele annoncen her.

Bloom søger for Lattec en backend softwareudvikler med AWS Lambda erfaring, Allerød

Spændende stilling til dig, som har erfaring med at udvikle backend til AWS Lambda Services – og hvor resultatet af dit udviklingsarbejde kan være med til at forbedre dyrevelfærd.

Til vores kunde Lattec søger vi endnu en erfaren backendsoftwareudvikler, som har lyst til at være med i udvikling af backend til virksomhedens Cloud-baserede forretningsplatform Digital Services.

Lattec i Allerød har stor international succes med deres avancerede produkter til højteknologiske landmænd i hele verden.

Virksomheden udvikler proaktive analyse- og sensorsystemer til at måle malkekøers helbredstilstand på gårdene, og de har kunder overalt i verden på alle kontinenter.

Du vil blive en del af et team med en erfaren backend-udvikler og to frontend-udviklere i Allerød for at udvikle på deres AWS-baserede kundeplatform. Denne platform viser både beregninger af analyseresultater, visualiserer disse samt giver mælkeproducenter et fuldt overblik over malkekøernes helbredstilstand. Desuden giver den serviceteknikerne adgang til at servicere og rette fejl i produkterne.

Læs hele annoncen her.

Denne artikel er blevet til i samarbejde med Computerworld it-jobbank, og hvis ovennævnte job ikke fangede din interesse, så findes der mange andre ledige stillinger hos Computerworld it-jobbank.

Vil du i betragtning, når virksomheder søger efter it-medarbejdere?

Så kan du nemt oprette et CV på Computerworld it-jobbank, hvilket gør det let for virksomhederne at kontakte dig direkte, når de har et job, der matcher dine kompetencer.

Brug dette link til at oprette et cv eller dette link for tilmelde dig en jobagent, hvor du dagligt modtager relevante stillinger der matcher dine kompetencer.



Flere artikler om Job & Karriere

Tag det næste skridt i karrieren: Vi har fundet 10 spændende it-stillinger, som du kan søge lige nu

Lige nu er der ledige it-stillinger hos spændende arbejdspladser, som Falck, Sydbank og Rambøll. Søg dem her.

Har du brug for en frisk start efter ferien? Her er 10 stillinger som du kan søge netop nu
Vi har fundet 10 ledige stillinger, som du kan søge nu
Skynd dig før sommerferien begynder - her er 10 stillinger, du kan søge netop nu
Skal du gå på sommerferie med et nyt job på hånden - så tjek disse 10 it-stillinger, der er ledige lige nu

Er du på udkig efter nyt it-job?

På Computerworld it-jobbank kan du hver dag søge og sortere i nye spændende it-stillinger i ind- og udland. Vi har lige nu ledige it-stillinger på siden.

Computerworld it-jobbank er et samarbejde mellem Computerworld og it-jobbank, Danmarks førende karrieresite for it-folk.

Har du spørgsmål til jobannoncerne på disse sider, så er du velkommen til at kontakte it-jobbank

Lynsøgning

Find dit næste It-Job her - Der er ledige it-stillinger lige nu