Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Citroëns nye elbil har fornuftig rækkevidde og er relativt billig

Citroën DS 3 Crossback E-Tense ligner et godt køb for dem, der vil med på elbilsbølgen uden at blive flået for voldsomt.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

2020 bliver året hvor elbilen bliver allemandseje. I hvert fald hvis det står til elproducenterne, for rigtig mange begynder nu at komme med modeller, der er familievenlige og ligger i den nogenlunde overkommelige end af skalaen.

Senest Citroën, som nu er klar med pris og mere info på Citroën DS 3 Crossback E-Tense, som kommer på markedet her i første del af året.

Den har en fornuftig motor på 100 kW med drejningsmoment på 260 Nm og dertil en batteripakke på 50 kWh.

Rækkevidden er 320 kilometer ifølge WLTP-standarden, og bilen kan lynoplades med op til 100 kW.

Citroën DS 3 Crossback E-Tense. Citroën DS 3 Crossback E-Tense.

Pris afhængig af udstyr

Prisen starter ved 290.000 kroner, og stiger så afhængig af hvor meget udstyr på vel have.

Med al udstyr er vi oppe i 360.0000 kroner, hvis du vil have al ekstraudstyret monteret. Så får du Drive Assist, Park Pilot, Heads Up Display, og Matrix LED Vision forlygter, der automatisk tilpasser deres lyskegler til trafikken. Bilen genkender nøglen, når du er indenfor en rækkevidde på 1,5 meter og folder håndtagene ud.

https://www.altomdata.dk/de-10-fedeste-elbiler-du-kan-koebe-naeste-aar/




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere