Mandagens aviser om it

TDC i komplet bredbåndskaos. Pokerforbund: Pas på netspil. EU kritiserer dansk telepolitik. Dumpekarakter til offentlig selvbetjening. IT-forbund afviser boom i danske it-job. Københavnsk succes med it-konferencer.

TDC i komplet bredbåndskaos

TDCs salgskampagne med dobbelt bredbåndshastighed når nye højder. Kabel-tv-kunderne bliver lovet mere båndbredde ganske gratis, men samtidig forsøger selskabet nu ? måske ? at sælge samme ydelse. TDC kalder i øvrigt konkurrenternes kritik af højere priser på leje af TDCs net for en kampagne, da prisforhøjelserne er efter retningslinjer fra IT- og Telestyrelsen og har været kendt længe. (Berlingske Tidende)

Pokerforbund: Pas på netspil
Dansk Pokerforbund advarer mod pengespil på nettet, der fra i dag også kan spilles på mobiltelefonen. Fordi poker går så stærkt, der er mulighed for både at vinde og tabe meget stort på meget kort tid, er det ekstra farligt, advarer både pokerforbundet og Center for Ludomani. Centeret får i øjeblikket en til to henvendelser om dagen fra folk, der udelukkende er blevet afhængige af poker. (Berlingske Tidende)

EU kritiserer dansk telepolitik

EU-kommissionen anklager den danske telepolitik for at være passiv og præget af manglende samarbejde mellem IT- og Telestyrelsen og Konkurrencestyrelsen. IT- og Telestyrelsen bør åbne mere op, opfordrer dansk forsker. Styrelsen har ikke fingeren på pulsen, og det gør, at den udadtil taber opgøret med Konkurrencestyrelsen, når de to styrelser krydser klinger i telesager, mener forskeren. (Morgenavisen Jyllands-Posten)

Dumpekarakter til offentlig selvbetjening

Omstillingen til elektronisk sagsbehandling i det offentlige kører i sneglefart, og Danmark er ved at miste den berømte førerposition. Ingen tør stille krav om, at myndighederne skal komme i gang nu, og det offentlige må indse, at der skal skal samarbejde med private til, hvis man vil hurtigt videre, mener eksperter. (Berlingske Tidende)

IT-forbund afviser boom i danske it-job

It-forbundet Prosa, der organiserer 12.500 danske it-specialister, anser det for usandsynligt, at opsvinget i it-beskæftigelsen i løbet af i år vil kaste 10.000 nye job af sig, som IT-Brancheforeningen ellers forventer. Også Arbejderbevægelsens Erhvervsråd stiller sig tvivlende over for et boom af en sådan størrelse. (Børsen)

Københavnsk succes med it-konferencer

København er blevet det store hit blandt verdens store it-kæmper som Hewlett-Packard, Microsoft, SAS Institute, Cisco, SAP og Oracle. Bella Center tager gerne æren for for en pæn del af succesen, da man i 2000 investerede et tocifret millionbeløb i kabler og fibernetforbindelser, der gør det muligt at koble 600 pc'ere sammen på én gang. Det er rent guf for it-selskaberne. (Berlingske Tidende)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere