Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Computerspil med spring i

ValoJump er et interaktivt spil, der byder på en helt ny trampolinoplevelse. Mens spillerne hopper på en rigtig trampolin, kan de udover den gode træning også opleve fornøjelsen ved at spille.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Et digitalt spejlbillede af spilleren sættes ind i storskærmens spilverden, hvor spilleren kan finde sjove udfordringer, lære nye tricks med træningsværktøjerne eller konkurrere mod andre i verdens første trampolindyst for to personer. ValoJump appellerer til atleter, gamere og alle andre, der er på udkig efter en sjov ny aktivitet eller en alternativ træningsform.

ValoJump kan nu opleves for første gang i Danmark hos JUMP’IT - Kolding Trampolinpark. JUMP’IT trampolinparken byder hele familien på skægge og udfordrende trampolinaktiviteter, der trodser tyngdekraftens regler. Den store trampolinpark på 2.800 m2 er centralt beliggende i Kolding og giver dets besøgende mange muligheder for et par timers underholdning og motion.

Augmented Reality gør træning sjovere

Virksomheden bag ValoJumP, Valo Motion, er blevet en væsentlig faktor indenfor Augmented Reality Fitness og udviklingen af familieorienterede underholdningsprodukter, som allerede benyttes i over 45 lande og på mere end 200 lokationer. Tusindvis af mennesker over hele verden nyder hver eneste dag Valo Motions vægklatrings- og trampolinspil, mens de træner i deres eget tempo.

Valo Motions første produkt, ValoClimb gør almindelige klatrevægge til store interaktive overflader og får spilleren til at fordybe sig i projiceret grafik, spileffekter og sjove udfordringer, der både er beregnet til fritidsfornøjelse og seriøs træning.

ValoClimb er blevet installeret i forskellige kommercielle lokationer såsom aktivitetsparker og fitness- og klatrestationer i over 45 lande. Den aktive legeteknologi indbyder alle, fra de yngste børn til de helt voksne, til at få sig en fornøjelig tid samtidigt med at gennemføre en god fysisk træning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere