Artikel top billede

Det nye twoday-kontor i Odense. (Foto: Twoday/PR)

Twoday ruster sig til flere ansættelser: Flytter og samler medarbejdere på spritnye kontorer

"Vi vil blive endnu flere medarbejdere i det fynske fremover,” siger Simon Berthelsen, der er Business Unit Director for twoday Business Applications ERP.

Twoday holder danske flyttemænd og håndværkere godt beskæftiget.

På både Sjælland, Fyn og i Jylland er konsulentkæmpen nemlig i gang med at gennemrenovere og flytte ind i nye, topmoderne kontorer, da twoday er vokset ud af sine tidligere danske lokationer.

Til oktober samler twoday sine københavnske kontorer på 15.000 kvadratmeter i Nordhavn i Pakhus 47.

Og i dag annoncerer twoday, at selskabet allerede per 1. september flytter ind på nye, større kontorer i Odense og Aarhus.

Om det nye Aarhus-kontor siger Jannie Skeldrup, Facility Manager på twodays kontor i Aarhus:

”Vi har været glade for at have kontor på Aarhus Ø, men væksten i medarbejderantal har gjort, at vi indtil nu har været spredt over flere etager. Da vi har et ønske om at arbejde endnu tættere sammen på tværs af vores forskellige forretningsenheder, har vi derfor også ledt efter et nyt kontor, der kan rumme alle nuværende og fremtidige kollegaer.”

Twodays nye jyske storkontor kommer til at ligge på Søren Frichs Vej 44 – blot fem numre nede fra det 60 meter høje Systematic-hovedkontor. Twoday har tidligere haft kontor på samme adresse.

”Men vi har totalrenoveret kontoret, så det er slet ikke det samme, vi kommer tilbage til. Blandt andet har vi fået bygget et 160 kvadratmeter stort etagedæk, hvilket betyder, at vi både har plads til alle vores kollegaer, men også til kundeevents og sociale samlinger,” udtaler Jannie Skeldrup i en pressemeddelelse.

Twoday har i dag 2.700 medarbejdere – hvoraf cirka 1.000 sidder i Danmark.

Fælles for alle de nye twoday-kontorer er, at de skal kunne rumme de mange nye medarbejdere, som selskabet planlægger at ansætte.

"Oplevet en markant vækst i kollegaer"

I Odense flytter Twoday fra Jernbanegade i den centrale del af byen til Skibhuskvarteret på adressen Buchwaldsgade 35.

”Selvom vi har været superglade for at have til huse i hjertet af Odense, har vi oplevet en markant vækst i kollegaer, der gør, at pladsen er blevet en smule trang. Samtidig har vi fået flere kunder og vundet store projekter, hvilket betyder, at vi vil blive endnu flere medarbejdere i det fynske fremover,” siger Simon Berthelsen, der er Business Unit Director for twoday Business Applications ERP.

”Det nye kontor i Buchwaldsgade 35 giver også bedre muligheder for at afholde events for både kunder og kollegaer. Desuden er der flere mødelokaler, og så er de langt mere lyse og indbydende end dem, vi hidtil har haft. Men det bedste er, at vi får plads til næsten 50 procent flere kollegaer. Derfor glæder vi os også til at flytte i begyndelsen af september,” fortsætter han.

Twoday er et resultat af Vismas konsulentforretning, der blev frasolgt og etableret som et selvstændigt brand i slutningen af 2022.

Twodays globale omsætning lød i 2023 på 1,2 milliarder kroner.