Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ikea har lavet lampe med indbygget Sonos-højttaler

Den nye bordlampe i Symfonisk-serien har en komplet Sonos-højttaler indbygget, så du kan streame musik til den.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ved designugen i Milano har IKEA løftet sløret for de første produkter i Symfonisk-serien. En serie skabt i samarbejde med Sonos. Ikea har stået for designet, Sonos for lyden. Målet er at skabe produkter, der kan fremme atmosfæren i hjemmet.

Den nye bordlampe kombinerer stemningsfuldt lys med musik. Begge dele selvfølgelig wi-fi-opkoblet og med mulighed for at mobilstyring. Lyset er del af Ikeas Trådløs-system og ligesom de populære Hue-pærer kan lysstyrke og farvetemperatur styres fra en app, hvor lampen også kan automatiseres på forskellig vis.

Højttaleren bygger på Sonos velkendte multirumssystem og lydteknologien fra producentens egne højttalere. Sonos lover at der ikke er gået på kompromis med den sædvanlige kvalitet. Det selvom prisen kun er 1.699 kroner for bordlampen.

Højttaler som boghylde

Lampen ledsages af en mere almindelig højttaler, dog ikke mere almindelig end at den kan fungere som boghylde. Med et vægslag kan den holde til 3 kilo, når du hænger den horisontalt. Den kan dog også stå eller hænges vertikalt eller den kan hænges op på en stang i køkkenet med en S-krog. Wi-Fi-højttaleren koster 799 kroner.

Ikea wi-fi-højttaler. Ikea wi-fi-højttaler.



Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere