Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billigt smartwatch fra Fitbit

Versa Lite er et prisvenligt smartwatch til hverdagsbrug med alle de vigtigste fitness- og smart-funktioner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Et smartwatch behøver ikke koste flere tusinde kroner. Med det nye Versa Lite Edition har Fitbit forsøgt at skabe et ur, der dækker alt det basale uden at koste kassen.

Det er producentens hidtil billigste smartwatch og en mere skrabet udgave af det populære Fitbit Versa.

Avancerede fitnessfunktioner

Versa Lite er tænkt som et smartwatch til hverdagsbrug med alle de vigtigste fitness- og smart-funktioner. Det gælder automatisk tracking af aktiviteter, PurePulse 24/7 pulsmåling, Sleep Stages søvntracking, 15+ målbaserede træningsindstillinger, mulighed for at bruge din smartphones GPS, notifikationer, apps og op til over 4 dages batterilevetid.

SpO2 sensoren har mulighed for at estimere ændringer i iltmætningsniveauet i blodet, og kan hjælpe med at tracke nye indikationer omkring dit helbred, såsom søvnapnø.

Versa Lite har et simpelt design med kun én knap, er vandtæt og kommer i friske farver. Den vejledende pris er 1.299 kroner




IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere