Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

I dag kommer Samsung Galaxy S10 i butikkerne

Har du ventet utålmodigt på at få fingrene i en af de nye Galaxy S10-modeller, er de svære stunder forbi. I dag kan du gå ind og købe Samsungs nyeste topmobiler.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er et par uger siden at Samsung officielt afslørede de nye modeller i Galaxy S-serien. Det skete ved et storslået Unpacked-event i London, hvor den fik lidt ekstra gas, da serien i år kan fejre 10 års jubilæum.

Således er det heller ikke helt overraskende Galaxy S10 vi er nået til i rækken. Serien består af tre mobiler, Galaxy S10, Galaxy S10+ og Galaxy S10e, der til sammen søger at dække behovene bredt hos stort set enhver tænkelig mobilbruger.

Der er forskelle i skærmstørrelse, batteri og pris, mens ellers er det primært kamerakonfigurationen, der adskiller de tre mobiler.

• Galaxy S10 – Tre bagkameralinser: 16 MP ultravinkel (123 grader), 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). Et frontkamera: 10MP Dual Pixel.
• Galaxy S10+ - Tre bagkameralinser: 16 MP ultravidvinkel (123 grader), 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). To frontkameraer: 10 MP Dual Pixel og 8 MP Dybde linse.
• Galaxy S10e – To bagkameralinser: 12 MP vidvinkel (77 grader) med Dual Aperture og Dual Pixel samt 12 MP telefoto (45 grader). Et frontkamera: 10 MP Dual Pixel.

Du kan læse mere om Galaxy S10-modellerne her.

De anbefalede priser er 7.199 kroner for Galaxy S10, 5.999 kroner for Galaxy S10e og 7.999 kroner for S10+ 128 GB, 9.699 kroner for Galaxy S10+ 512GB og 12.699 DKK for 1TB versionen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere