Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny prisvenlig Nokia-mobil kommer i butikkerne i dag

Nokia 7.1 har stor HDR-skærm samt dobbeltkamera og nyeste Android. Den sælges dog relativt billigt .

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ved hjælp af PureDisplay-skærmteknologi skal Nokia 7.1 løfte være i stand til at levere en forrygende filmoplevelse. Skærmen på 5,84" i 19:9-format understøtter HDR10 og har en dynamisk kontrast på 1.000.000:1.

Den nye mobil får sine kræfter fra en Qualcomm Snapdragon 636, som giver tilstrækkelig power til streaming af HD-video samt almindelige arbejdsopgaver og underholdning.

Intelligent dobbeltkamera

To lysfølsomme 12MP/5MP-kameraer med Zeiss-optik giver Nokia 7.1 en lynhurtig autofokus. Anvendes begge kameraer sammen, er det muligt at skabe en AI-understøttet bokeh-effekt, og i indstillingen “Pro Camera Mode” er det desuden muligt at styre hvidbalance, ISO, blænde og lukkertid manuelt.

Nokias mobil er forberedt til Android 9 Pie og certificeret til Android One, hvilket betyder, at opdateringer af operativsystemet er garanteret i to år, og sikkerhedsopdateringer er garanteret i tre år.

Nyt tilbehør 

Sammen med den nye mobil introduceres to helt nye typer lydtilbehør – Nokia True Wireless Earbuds og Nokia Pro Wireless Earphones.

Nokia 7.1 vil kunne købes hos udvalgte forhandlere fra og med i dag til en vejledende pris på 2.790 kroner. Mobilen fås i farverne Gloss Midnight Blue og Gloss Steel.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere