Webpartner har turbo på vækst

Den københavnske udbyder af netforbindelser til virksomheder, Webpartner, fortsætter med at ekspandere med turboen på. Omsætningen voksede knap 40 procent i 2004, og det skulle den ifølge direktør Rasmus Helmich fortsætte med at gøre i 2005.

Københavnske Webpartner fortsætter med at vokse i ekspresfart.

I 2004 er omsætningen rundet de 50 millioner kroner, hvilket er knap 40 procent mere end året før. Bruttofortjenesten følger med og er vokset lidt over 45 procent.

Resultatet før skat er mere end fordoblet fra 6,9 millioner kroner til 15 millioner kroner.

- Vi er meget tilfredse, fastslår administrerende direktør Rasmus Helmich.

Han er på ingen måde uvant med vækst. Webpartner havde sidste år en vækst i omsætningen på 56 procent og løb også med titlen som dygtigste teleselskab i Computerworlds Top 100-kåring i september.

Vækst følger vækst
Tidligere års regnskaber udviser samme mønster: Vækst, vækst og vækst.

Webpartners primære forretningsområde er opkobling af virksomheder på nettet. Og kun virksomheder. Det er også det primære forretningsområde, der driver væksten.

Webpartner A/SÅrsregnskab
Millioner kroner20042003
Omsætning52,437,6
Resultat af primær drift (EBIT)14,06,6
Resultat før skat 15,06,9
Resultat10,64,9
Egenkapital17,07,1
Antal ansatte2520
En del af forklaringen bag selskabets vækst er ifølge direktøren, at virksomhederne i højere grad tænker over, hvordan de kobler sig på nettet.

Og en del af Webpartneres strategi er at opfylde kundernes behov og ikke at sælge en bestemt teknologi ud fra en fem-årig strategi om at løfte den pågældende teknologi op i markedet.

- Vi har ikke vores eget produkt, som vi selv ønsker at promovere. Vi sælger det, som kunderne efterspørger, siger Rasmus Helmich.

Vækst fortsætter

Webpartner leverer blandt andet trådløse forbindelser med Danske Telecom og Butler Networks som netleverandør. Og kobberforbindelser med TDC som leverandør.

Rasmus Helmich forventer, at Webpartner kan fortsætte væksten i 2005. Målet er en vækst i omsætningen omkring de 40 procent igen og dermed at runde de 70 millioner kroner.

Der vil dog i 2005 være ekstra fokus på at udvikle de interne processer i virksomheden.

- Vi er ved at nå en størrelse, hvor det kan være sværere som leder at overskue virksomheden lige så godt som ens egen baglomme, siger Rasmus Helmich.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere