Kabelnettet.dk afviser konkurs-rygter

Bredbåndselskabet Kabelnettet.dk fra Glostrup afviser, at det er ved at bukke under i kølvandet på en strid med Tele2 om manglende betaling af en telefonregning på en million kroner. Kabelnettet er begyndt at åbne telefonerne, men der går et par dage, før alle de omkring 5.000 kunder kan ringe igen.

Glostrup-selskabet Kabelnettet afviser, at selskabet er på nippet til at dreje nøglen om som følge af, at bredbåndsselskabet A+ Arrownet fredag endegyldigt trak sig ud af forhandlingerne om at overtage selskabet.

- Vi ligger i forhandlinger med andre potentielle partnere og købere, og jeg forventer, at vi i løbet af et par dage får en aftale i hus, som sikrer Kabelnettet.dk's fremtid, siger Kim Nielsen, administrerende direktør for Kabelnettet.

Kim Nielsen afviser dermed Henrik Lind, direktør for A+ Arrownet, som fredag forudså, at Kabelnettet får svært ved at overleve i kølvandet på, at Tele2 lukkede Kabelnettets telefoner i sidste uge, da selskabet ikke kunne betale en telefonregning på en million kroner.

- Vi arbejder på højtryk for at løse telefoni-problemet. De første af vores kunder har fået deres udgående telefoni tilbage mandag formiddag, og jeg forventer, at alle kan ringe igen i løbet af et par dage, siger Kim Nielsen.

Han oplyser, at det kommer til at tage lidt tid, da kunderne først skal flyttes (porteres) fra Tele2 til et andet teleselskab, som han ikke vil oplyse navnet på.

- Der skal en fuldmagt til i hvert enkelt tilfælde, så det er ikke noget, man bare lige gør. Den tekniske løsning er klar, Kabelnettet.dk og ny samarbejdspartner er klar, men Tele2 vil ikke indkalde nødvendigt personale, så abonnenterne kan blive porteret, siger direktøren.

Kim Nielsen tøver ikke med at kalde telebranchen knaldhård, hvilket han har måttet sande den seneste uges tid.

- Da Tele2 lukkede for vores telefoni, gik Prime Networks straks i gang med uanmodet at ringe vores kunder op og forsøge at lokke dem til at skifte teleselskab. Siden er andre selskaber dukket op som gribbe, fordi de tror, at Kabelnettet er ved at gå ned, siger Kim Nielsen.

Han insisterer på, at Kabelnettet kan blive en sund forretning igen, selv om ejerkredsen omkring 1. maj åbnede et nyt selskab, Kabelnettet.dk Aps, som fører nogle af aktiviteterne fra den kriseramte enmandsvirksomhed Kabelnettet.dk videre.

- Jeg har ikke overblik over, hvor mange af vores kunder der er skiftet til nye selskaber som følge af virakken, men jeg er sikker på, at Kabelnettet nok skal overleve dette her, siger Kim Nielsen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere