Tre kopper varm kaffe ryger over disken, men det er ikke tegnebogen, der bliver hevet frem, da regningen skal betales.
Det er en iPhone.
Telefonen holdes ned mod betalingsterminalen, hvor kreditkortet automatisk dukker frem på skærmen med et spørgsmål om, hvorvidt betalingen skal gennemføres via Touch ID?
"Klik", og så er den betaling overstået.
Det lyder som ferieminder fra Amerika, men kaffen er faktisk både bestilt og betalt hos Baresso på Rådhuspladsen i København.
"Hele infrastrukturen er på plads til betaling med Apple Pay i Danmark. Der er faktisk ingen tekniske problemer i forbindelse med NFC-betalinger. Det handler alene om, at banker, kreditkortudstedere og teknologifirmaet skal blive enige om at anvende løsningerne," fortæller Chris Lund-Hansen, administrerende direktør i Verifone Danmark, der udvikler og sælger betalingsterminaler.
Betalingen hos Baresso er da heller ikke foretaget med en dansk iPhone.
"Apple Pay er jo ikke i Danmark endnu, men fungerer fint i Amerika. Derfor er telefonen sat op som om, jeg er en amerikansk bruger. Når man gør det, spørger telefonen automatisk, om man vil anvende Apple Pay," fortæller han.
Læs også: Sådan virker trådløs NFC-betaling i Danmark
Masser af terminaler
Apple lancerede Apple Pay på det amerikanske marked i oktober, og det har ifølge Apple været en stor succes. To tredjedele af al omsætning på de såkaldte kontaktfri betalinger på Visa, MasterCard og American Express' netværk har været via Apple Pay.
En af de ting, som Apple ser ud til at have fået på plads, er sikkerheden. Der ligger ingen informationer på telefonen, alt er samlet i skyen, og informationerne hentes så via en token-forbindelse.
Et token består af en tilfældig række tal, som butikkerne sender til banken, når en kunde anvender en smartphone eller en anden mobil enhed til at betale for en vare.
"Det er faktisk lidt paradoksalt, at vi i Danmark har tre gange så mange terminaler, der er klar til NFC-betalinger per indbygger som eksempelvis England. Men vi kan ikke betale med telefonen endnu," siger Chris Lund-Hansen.
"I dag foregår 80 procent af alle betalinger i Danmark allerede digitalt, men altså ikke via telefonen."
Løsningerne er dog lige på trapperne, selv om det ikke er Apple Pay, der er valgt i Bilka:
Bilka åbner for MobilePay: Betal dine varer med mobilen
Men Apples løsning er også på vej til Europa.
Først til England, hvor der er indgået aftaler med otte engelske banker, men måske er tjenesten også på vej til Danmark/Norden indenfor ganske kort tid.
Det kan du læse mere om her: Europæisk betalingsgigant gør sig klar: Apple Pay kan være på trapperne i Europa
Når nu infrastrukturen til NFC-betalingerne er på plads, hvorfor er mobilbetalingerne det så ikke?
"Danskerne får Dankort med NFC-chip lige efter sommeren, og kan således anvende det kontaktløst. Men der er en kamp i gang om hvem, der skal vinde kontrol over dette marked. Det er altid en udfordring, når man skal finde standarder og kæmpe om hvem, der skal tjene på transaktionerne."
Nemt, hurtigt og passe til kassen
Her hjemme er det Danske Bank med selskabets MobilePay, der kæmper mod 81 bankers Swipp-løsning om at komme til at eje markedet med Apple som jokeren.
Internationalt er også Google, PayPal og en række store banker på vej med løsninger til mobil-betalinger. Selv mobiltelefonleverandører som Samsung har købt betalings-selskabet LoopPay.
Der er mange, der vil være med.
"Den, der vinder, bliver den, der er lettest at anvende og hurtigst kan gennemføre en transaktion. Det skal så kombineres med, at løsningen kan anvendes med den eksisterende kasseløsning," lyder vurderingen fra Andreas Wall, der er kommerciel direktør i Baresso, der har serveret dagens kaffe.
En anden stor spiller, der kan blande sig, er Google, hvis betalingsløsning dog har levet et relativt stille liv siden lanceringen i 2011.
Men foreløbig kan du kun foretage dine betalinger med Apple Pay i Danmark, hvis du er amerikaner.
Du kan læse om nogle af de første forsøg med mobile betalinger her:
Her er de mobile betalingsløsninger, der skal erstatte din pung.