Sonofon sammen med Microsoft og HP

Sonofon, Microsoft og Hewlett-Packard er gået sammen om at markedsføre et mobilabonnement, der giver virksomhederne adgang til deres kalender-system.

Sonofon har fået Microsoft og Hewlett-Packard til at være med, når landets næststørste mobilselskab indleder en ny kampagne for at få virksomhederne til at koble sig op på deres IT-systemer over mobilnettet.

Microsoft er med, fordi Sonofon integrerer mobilnettet med selskabets Exchange-server, et kalender- og mailsystem.

Ifølge Bjørn Cronquist, der er Microsofts danske chef for mobil-systemer, arbejder verdens største softwareselskab sammen med en række mobilselskaber verden over, mellem dem Sonofons hovedkonkurrent TDC.

I princippet behøver kunderne heller ikke at benytte den Ipaq-lommecomputer fra HP, som er en del af Sonofons pakke.

- Men vi har sagt, at vi gerne vil være med til at betale nogle af omkostningerne ved det her, så vi bundler alle produkter til en god pris, siger HP's danske kommunikationschef, Henrik Kirkeskov.

Med i den pakke, som Sonofon, Microsoft og HP tilbyder, er også, at det mobile Exchange-system bliver installeret i virksomhederne, ligesom de to IT-giganter og mobilselskabet står klar med konsulentrådgivning.

Ifølge produktchef Carsten Godiksen, Sonofon, indeholder tilbuddet ikke nye elementer, som kunderne ikke kan købe andre steder.

- Men vi har pakket det hele i et samlet koncept, som både omfatter servere, ansvarsforhold, sikkerhed og alt andet, virksomhederne skal tage stilling til, når de installerer sådan et system. Det skal være enkelt at gå til, siger han.

I en pressemeddelelse om samarbejdet skriver HP, at selv om danskerne har taget mobiltelefoner til sig, så er de danske virksomheder ikke lige så gode som deres konkurrenter i udlandet til at give mobile medarbejdere adgang til IT-systemerne, når de er på farten.

HP, Microsoft og Sonofon præsenterer deres samarbejde på to seminarer i denne uge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere