Artikel top billede

Betafon lukker efter 75 år

Den københavnske familievirksomhed, der så dagens lys i 1936, lukker. - Det er vemodigt, men sådan er det, når kunderne ikke vil betale for den gode service, siger Klaus Bergstrøm, der fortsætter med en onlinebutik.

Efter mere end 75 års historie lukker Betafons butik på Gyldenløvesgade i København.

»Det er en beslutning, vi selv har taget. Det er da vemodigt, men sådan er det, når kunderne ikke vil betale for den gode service, vi leverer i forhold til andre butikker. De kigger på varerne og går hjem og bestiller på nettet,« fortæller Betafons indehaver Klaus Bergstrøm og tilføjer, at flere trofaste kunder har været forbi og fortælle, at de er kede af beslutningen.

Hans far åbnede forretningen helt tilbage i 1936, hvor den stod på salg af komponenter til blandt andet at bygge radioer. Selv kom Klaus Bergstrøm i lære i butikken i 1966, og han overtog den helt i 1977.

Han har derfor været med hele vejen og er desuden en af stifterne bag CBC-kæden. Den forlader han nu.

»Jeg har været glad for at være med i CBC-kæden, men i den nye onlinebutik kommer jeg primært til at sælge software og spil, og så giver det ikke så meget mening at være med i kæden længere,« siger Klaus Bergstrøm.

Med lukningen af den fysiske butik bliver medarbejderstaben reduceret fra fem til to. Han forventer, at onlinebutikken er klar til at gå i luften den 1. august.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere


CIO Trends 2024

På denne dag vil nogle af de nominerede til prisen som Årets CIO som keynotes, hvor de deler deres erfaringer og gode råd. Vi dykker desuden ned i de dynamiske ændringer, der præger it-leder rollen, hvor ledelse og strategi spiller en stadig større rolle i de komplekse it-organisationer.

24. september 2024 | Læs mere