Artikel top billede

Microsoft hyrer også danske cloud-sælgere

Cloud-offensiven fra Microsoft gælder også det danske marked, lyder det fra Microsofts dansk kontor i Hellerup, som allerede har flere hundrede partnere i gang med at sælge løsninger i skyen.

Flere hundrede danske forhandlere er i fuld gang med at sælge Microsofts cloud-baserede løsninger til deres kunder. Dermed lægger Microsoft i Danmark sig i kølvandet på sit amerikanske moderskib, som netop har annonceret en offensiv på cloud-området.

Ifølge Microsoft Danmarks forretningsansvarlige for online services, Jesper Grønbæk, har mere end 220 danske Microsoft-forhandlere allerede har registreret sig som sælgere af cloudløsninger ud af Microsofts i alt 3700 partnere.

Han bekræfter samtidig, at man arbejder på at øge antallet af salgsfolk, der kan støtte forhandlere på cloud-området. Men i modsætning til sine amerikanske kolleger vil han ikke give et præcist tal for, hvor stor den personalemæssige oprustning vil blive.

»Vi er ikke klar til at fortælle, hvor mange ressourcer vi sætter af til at øge salget af cloud-løsninger. Det er ingen hemmelighed at cloud er et de vigtigste indsatsområder både for kunder og for partnere, og der er ingen tvivl om, at vi kommer til at øge antallet af salgsfolk, der kan hjælpe vores partner på det her område,« siger Jesper Grønbæk til CRN.

»Målet er, at alle vores interne sælgere skal involveres i cloud-salg, men samtidig vil vi også få flere dedikerede sælgere på området,« siger han

Microsoft i USA har netop meldt ud, at man vil ansætte mellem 300 og 500 sælgere, som sammen med forhandlere skal sætte turbo på cloud-salget.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere


Dynamics 365 & Business Central - AI og branchemoduler

Udforsk, hvordan du kommer godt i gang med Business Central, får hjælp til at tilpasse platformen til dine behov og får mest ud af din ERP-løsning med begrænsede ressourcer.

23. oktober 2024 | Læs mere


Årets CISO 2024

Vær med når Computerworld, Dansk Erhverv og Rådet for Digital Sikkerhed tager temperaturen på trusselslandskabet lige nu, og giver dig overblikket over de nyeste trusler, de mest aktuelle tendenser og de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

24. oktober 2024 | Læs mere