Ny Oracle-suite skal kun gennem partnere

Oracle lancerer i dag en ny udgave af Oracle E-Business Suite. Den såkaldte Special Edition er et ERP-system til mellemmarkedet, dvs. til virksomheder uden for top 500 med minimum 10 brugere. Salget af løsningen vil udeluk-kende gå igennem Oracles partnere.

»Ved at dedikere produktet til partnerne undgår vi den klassiske situation, hvor partnerne skal kæmpe med soft-wareleverandørernes salgsstyrke om de samme kunder,« si-ger solution sales manager Bo Nielsen, Oracle Danmark.

Partnerne får også store frihedsgrader på teknologisiden, idet tilpasning af Oracle E-Business Suite Special Editi-on til branchespecifikke behov overlades til partnerne. Som følge af den nye salgsstrategi vil Oracle Danmark i de kommende måneder udvide antallet af partnere, oplyses det.

Den nye pakke indeholder modulerne Finans, Indkøb, Ordre- og Lagerstyring samt Ledelsesinformation fra Oracle E-Business Suite. Den leveres præinstalleret og prækonfigu-reret på en hardwareserver og er klar til brug ved leve-ring, oplyser Oracle.

»Vi rider på den anden e-business-bølge, hvor det efter-hånden står klart for de mindre virksomheder, at samhan-delen med de større virksomheder, som for længst har ta-get teknologien til sig, skal være elektronisk,« siger Sergio Giacoletto, Executive Vice President, Oracle i Eu-ropa, Mellemøsten og Afrika.

»E-business modnes og vinder stadig større udbredelse, og i dag befinder 40 procent af vores europæiske applikati-onskunder sig på mellemmarkedet. Med Oracle E-Business Suite Special Edition bliver det endnu nemmere og hurti-gere for de mindre virksomheder at blive aktive på e-handelsområdet, fordi de bruger nøjagtig den samme soft-ware som deres større forretningspartnere. Størrelse bør ikke være en hindring for succes.«

»Der findes omkring 200.000 europæiske virksomheder i den kategori, vi kalder mellemmarkedet,« siger Alfonso Di Ianni, Senior Vice President, Marketing and Alliances & Channels, Oracle Corporation.

»Der er tale om virksomheder, som i høj grad anvender ny teknologi og har stort set de samme softwarebehov som store virksomheder, men som ikke har store interne it-afdelinger eller -budgetter. Vi har netop skabt Oracle E-Business Suite Special Editi-on for, at disse virksomheder kan få gavn af en integreret e-handelssoftwareløsning uden at bruge en masse tid, penge og ressourcer på at komme i gang,« fastslår han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere