Telia køber sig til TDC-kunder

Telia vil kapre titusindvis af TDC's trofaste fastnetkunder. Midlet er gavekort til butikker og et løfte om, at det er såre simpelt at skifte. Udfordringen bliver at overbevise kunderne om, at Telia har fået styr på fakturaer og kundeservice.

Telia forsøger med en stor kampagne igen at snuppe kunder fra TDC's store fastnetforretning, der sidder på 87 procent af markedet.

Målet er titusindvis af nye kunder, og de skal lokkes med gavekort til isenkræmmerkæden Inspiration og minimalt bøvl med at flytte.

At de nye kunder kun sparer to øre i minuttet i dagtimerne og ingenting om aftenen i forhold til TDC, er mindre iøjnefaldende.

En reklamekampagne resten af måneden med tv- og internet-annoncering skal først og fremmest overbevise TDC's kunder om, at det er såre enkelt at skifte teleselskab.

Undersøgelser, som Telia har foretaget, slår fast, at kunderne ikke betragter telefoni som noget spændende, men noget, der bare skal være enkelt.

Undlader abonnement

Selskabet har derfor sat et større internt samarbejde i gang for at redefinere alle de steder, hvor kunderne møder Telia. Det hele skal gøres enklere.

- Vores langsigtede mål er, at det skal være let at være kunde hos Telia, siger administrerende direktør i Telia Networks Peter Bredgaard, uden dog at kommentere, om det er bøvlet at være kunde hos TDC.

Som kompensation for, at der kun er meget få kroner at spare, forærer Telia foreløbigt de nye kunder et gavekort til Inspiration til en værdi af 200 kroner.

Samtidig undlader Telia at opkræve abonnementsafgift, indtil TDC med sikkerhed har sluppet taget i kunden. Kunden risikerer derfor ikke at betale dobbelt abonnement i en overgangsfase.

Telia har ikke umiddelbart i sinde at tilbyde tjenester, der er væsentligt anderledes end hos TDC.

Selskabet har tidligere nævnt muligheden for at overføre nogle af Telias specielle fastnettjenester, herunder ungdoms-chat, fra Sverige til det danske marked, men det er der ingen planer om i øjeblikket, siger Peter Bredgaard.

Telias udfordring bliver at vinde kundernes tillid. Det svenske selskab er tidligere blevet udråbt af Forbrugerinformationen som topscorer i kundeklager, blandt andet på grund af problemer med fakturering.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cyber Security Summit 2024

Hør blandt andet hvordan nogle af Danmarks bedste CISO´er griber deres vigtige opgaver an, hvad kvanteteknologi og AI betyder for sikkerhedsområdet og se hvad det er, som de bedste it-sikkerhedsleverandører arbejder med pt.

29. august 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

04. september 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

18. september 2024 | Læs mere